IFmedia

Στοματικός έρωτας: Η αλήθεια που δεν σου είπε ποτέ κανείς

Fri 22 May 2015 11:52 627

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι, σίγουρα η σεξουαλική σου διαπαιδαγώγηση δεν ξεκίνησε από το πώς θα κάνεις στο «αγόρι» σου αλησμόνητο στοματικό έρωτα. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τη μαμά σου, αν θεωρήσουμε ότι αυτή ήταν η πρώτη με την οποία μοιράστηκες τις σεξουαλικές σου απορίες ή εμπειρίες, να επικεντρώνει σ' ένα θέμα που σε θέλει στα γόνατα.

Άντε και το συζήτησες με τις φίλες σου, πόσες (τεχνικές) λεπτομέρειες μοιράστηκες για αυτή τη συγκεκριμένη διαδικασία; Καμία, σου απαντώ εγώ. Αυτό που πιθανότατα είπες είναι πόσο καλή ήσουν, πόσο του άρεσε, πόσο σε αποθέωσε, πόσο "ανεβασμένη" αισθάνεσαι. Γιατί, δεν είναι μυστικό, είναι η διαδικασία που οι άντρες απολαμβάνουν περισσότερο απ’ όλες!  Ή έστω μία από τις κορυφαίες στιγμές στιγμές που βιώνουν στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης!

Στοματικός έρωτας λοιπόν και οι συμβουλές για να τελειοποιήσεις το... how σου είναι απ’ αυτές στις οποίες πάντα θα ρίξεις μια ματιά. Σε νοιάζει να ξέρεις, θέλεις να βελτιωθείς. Και ξέρεις γιατί; Γιατί ξέρεις πόσο τo λατρεύει! Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι  μόνο ότι νοιάζεσαι για την απόλαυσή του, που νοιάζεσαι, περισσότερο κάποτε από τη δική σου. Είναι γιατί ξέρεις ότι πρόκειται για τη στιγμή που πραγματικά ένας άντρας σου είναι παραδομένος. Είναι η στιγμή που εσύ πραγματικά έχεις τον πρώτο λόγο, το πάνω χέρι και είσαι το πρώτο βιολί της ορχήστρας.

Είσαι η αρχόντισσα και η δούλα μαζί. Είσαι το «κάτι άλλο», η «καλύτερη που είχε ποτέ», «αυτή που θα του τα πάρει όλα» (και τα μυαλά και τα σώβρακα). Είσαι εσύ και οι μαγικές σου ιδιότητες, και μάντεψε, ως δια μαγείας ποτέ κανείς δεν σου είπε ακριβώς τι πρέπει να κάνεις. Ψάξ'το στο μυαλό σου. Όχι, η γνώση δεν ήρθε με κανένα εγχειρίδιο, με καμία "μαρτυρία", με καμία επιφοίτηση. Το ήξερες από την πρώτη στιγμή πώς έπρεπε να διεκπεραιώσεις . Γιατί η μεγάλη αλήθεια, αυτή που ξεκάθαρα δεν άκουσες ποτέ , είναι ότι το σεξ – και οι διαδικασίες που το αφορούν- δεν είναι κάτι που διδάσκεται. Είναι η "φύση" που έρχεται από μόνη της. Είναι όπως όταν ξεστομίζεις τις πρώτες σου λεξούλες, κάπου της άκουσες, αλλά ήξερες τι να κάνεις για να βγουν από το στόμα σου.

Με τα χρόνια προφανώς έρχεται η εμπειρία και η καλύτερη γνώση, η ωριμότητα, η τελειοποίηση, αλλά η αλήθεια είναι ότι ξέρεις, ότι θέλεις να μάθεις και ότι εν τέλει θα τα καταφέρεις να του δώσεις τον στοματικό έρωτα που θα του μείνει αξέχαστος. Καν' το χωρίς ενοχές, κάν' το όπως σου βγαίνει, όπως το απολαμβάνεις και μην αισθάνεσαι άσχημα που δεν είσαι η Jenna Jamensons*.

Αυτά,

Δ.

*Διάσημη πορνοστάρ. 


Ροή Ειδήσεων
Απίστευτο συμβάν σε πτήση προς Ρόδο! Επιβάτης ματαίωσε την απογείωση διαπιστώνοντας…βλάβη
3596 Mon 04 May 2015 21:19
Σοβαρό τροχαίο σε κόμβο «καρμανιόλα» της Ρόδου-Λίνδου.
2410 Wed 06 May 2015 09:58
Ρόδος: Πεζός χτυπήθηκε από μπαγκαζιέρα λεωφορείου που άνοιξε εν κινήσει. Τραυματίστηκε σοβαρά
1960 Thu 07 May 2015 20:44
Ρόδος: Σοκαριστικό περιστατικό: Την πήγε σπίτι του για να γνωρίσει τους γονείς του και..
1650 Fri 15 May 2015 11:40
Αυτό το ζευγάρι Γερμανών είναι οι ευεργέτες της Ελλάδας – Δείτε τι παρήγγειλαν σε ταβέρνα που ακόμα παραμιλάνε όλοι
1499 Tue 19 May 2015 14:23
Ρόδος: Τραυματίστηκε σε τροχαίο 22χρονος δικυκλιστής
1450 Mon 25 May 2015 19:38
Άρχισε η ΚΟΛΑΣΗ του! Έτσι πέρασε την πρώτη νύχτα στη ΦΥΛΑΚΗ ο 27χρονος παιδοκτόνος...
1419 Thu 07 May 2015 12:11
Εστιατόριο Νisos - Το στολίδι της Ρόδου και η πιο ζωντανή διαφήμιση της γαστρονομίας και του πολιτισμού ενός λαού.
1294 Sun 17 May 2015 11:49