IFmedia

Άρχισε η ΚΟΛΑΣΗ του! Έτσι πέρασε την πρώτη νύχτα στη ΦΥΛΑΚΗ ο 27χρονος παιδοκτόνος...

Thu 07 May 2015 12:11 1350

Ξεκίνησε ο εφιάλτης του 27χρονου παιδοκτόνου που σόκαρε το Πανελλήνιο με την δολοφονία και τον...τεμαχισμό της 4χρονης Άννυ!

Από χτες ο Βούλγαρος παιδοκτόνος βρίσκεται στις φυλακές της Κέρκυρας και τα βασανιστήρια του έχουν ξεκινήσει. Οι υπόλοιποι κρατούμενοι με το που έμαθαν ότι θα "φιλοξενήσουν" τον 27χρονο είναι εξαγριωμένοι και αυτός είναι ο λόγος που, προς το παρών, τον έχουν σε απομονωμένο κελί.

Μάλιστα η ασφάλεια είναι ισχυρή αφού περισσότεροι από τρεις ασφαλίτες τον φυλάσσουν καθημερινά, με αποτέλεσμα ο παιδοκτόνος, τουλάχιστον για τις πρώτες μέρες να μην έχει την παραμικρή επαφή με συγκρατούμενούς του.

Όπως δήλωσαν στο protothema.gr κύκλοι των φυλακών Κερκυρας, ο παιδοκτόνος δεν εχει βγει καθολου από το κελί του ούτε αναμένεται να προαυλιστεί μεσα στις επόμενες ημέρες, για λόγους ασφαλείας. Με βάση τις ίδιες πηγές ο κρατούμενος δεν ζήτησε τίποτα από τους φύλακες. Του χορηγήθηκε η ιατρική αγωγή που πρέπει να λαμβάνει και το βραδινό δείπνο του. Ανάμεσα στους κρατούμενους επικρατεί αναβρασμός, όμως οι αρχές έχουν πάρει αυστηρά μέτρα και πηγές δηλώνουν ότι θα αποφευχθεί το όποιο επεισόδιο.

Σύμφωνα με πηγές από τις φυλακές Κέρκυρας, μάλιστα, ο 27χρονος παιδοκτόνος διαμένει στο κελί του Μανώλη Δουρή, ενώ κρατείται μόνος, προκειμένου να μην έχει επαφή με άλλους κρατουμένους, για λόγους ασφαλείας.

Ο 27χρονος, επίσης, τις επόμενες ημέρες που αναμένεται να βγει απο το κελί του, δεν θα προαυλίζεται μαζί με τους υπολοίπους κρατουμένους, αλλά μόνος του τις ώρες που οι άλλοι κρατούμενοι θα βρίσκονται στα κελιά τους, επίσης για λόγους ασφαλείας.


Ροή Ειδήσεων