IFmedia

Απίστευτο συμβάν σε πτήση προς Ρόδο! Επιβάτης ματαίωσε την απογείωση διαπιστώνοντας…βλάβη

Δευ 04 Μάι 2015 21:19 4121

Ένα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του if media  σε πτήση από το Ηράκλειο προς Ρόδο χθες το πρωί. Ενώ το αεροσκάφος είχε ήδη καλύψει αρκετά μετρά του αεροδιάδρομου ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν απογειωθεί επιβάτες ενημέρωσαν τον πιλότο ότι υπάρχει πρόβλημα στον κινητήρα του αεροσκάφους. 

Ειδικότερα, ο κ. Κωνσταντίνος Πούλιος (δικαστικός επιμελητής στη Ρόδο) έσπευσε στο πιλοτήριο και προέτρεψε τον πιλότο να μην απογειώσει το αεροσκάφος διότι από τον κινητήρα έτρεχαν λαδιά.

Αρχικά ενημέρωσε μια αεροσυνοδό η οποία δεν έδωσε και ιδιαίτερη σημασία στο συμβάν.Κατόπιν αυτής της εξέλιξης ο κ. Πούλιος έλυσε την ζώνη ασφαλείας και έντρομος κατευθύνθηκε στον τρίτο πιλότο όπου του έδειξε τον κινητήρα του αεροσκάφους που έτρεχε λάδια και στη συνέχεια του είπε ότι δεν θέλει να ταξιδέψει με την συγκεκριμένη πτήση. Αυτός με την σειρά του ενημέρωσε τον πρώτο πιλότο και το αεροσκάφος αμέσως έκοψε ταχύτητα ματαιώνοντας την απογείωση.

Το αεροσκάφος παρέμεινε για τέσσερις ώρες περίπου στο τεχνικό τμήμα του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» και έπειτα από επισκευή της συγκεκριμένης βλάβης και γενικό έλεγχο στους κινητήρες απογειώθηκε για την πτήση προς το αεροδρόμιο «Διαγόρας».

Να σημειωθεί ότι μάρτυρες του συμβάντος ήταν αρκετοί δικηγόροι από τη Ρόδο ενώ στην συγκεκριμένη πτήση υπήρχαν και αρκετά παιδιά. 

Πάντως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του if media  ο κ. Πούλιος μετά το σοκ που υπέστη από αυτό το συμβάν δεν ξαναμπήκε στο συγκεκριμένο αεροσκάφος επιλέγοντας διαφορετικό τρόπο να ταξιδέψει προς τη Ρόδο.

 Κ.Τ. if media    


Ροή Ειδήσεων