IFmedia

Εστιατόριο Νisos - Το στολίδι της Ρόδου και η πιο ζωντανή διαφήμιση της γαστρονομίας και του πολιτισμού ενός λαού.

Sun 17 May 2015 11:49 1078

Tο εστιατόριο Νisos τα τελευταία δυο χρόνια έχει αφιερωθεί  για να σας προσφέρει τις πιο αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες. 

Καθημερινά ένα επιτελείο ανθρώπων φροντίζει για το αποτέλεσμα που απολαμβάνετε όλοι εσείς.

Σημείο αναφοράς πλέων στη γαστρονομική σκηνή της Ρόδου , με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του μας μυεί στην Ελληνική κουζίνα αλλά και στη Διεθνή κουζίνα.  

Κατάλληλο για καφέ, γεύμα, early drinks, ρομαντικό αλλά και παρείστικο δείπνο, δεν είναι τυχαίο που αποτελεί σημείο συνάντησης για όλες τις ώρες.

Ένα όμως τα δυνατά του σημεία είναι ότι κατάφερε να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που σου θυμίζει την προ κρίσης εποχή.

Η ιδέα ξεκίνησε το 1982, από τον Κώστα Ζώη, με το εστιατόριο «Διόνυσος» στην παλιά πόλη της Ρόδου οπού η αρχική του επιχειρηματική φιλοσοφία ήταν η προσπάθεια να ζωντανέψουν ξανά οι αυθεντικές Ελληνικές γεύσεις, μια και η γαστρονομία είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πολιτισμού ενός λαού. 

Στο nisos oλες οι Ελληνικές συνταγές είναι αυθεντικές και παραδοσιακές.

Οι δροσερές σαλάτες, η ποικιλία ζυμαρικών και τα εξαιρετικής ποιότητας κρέατα μπορούν να χαρίσουν μια γαστριμαργική εμπειρία.…στο ιδιαίτερο και ξεχωριστό περιβάλλον του εστιατορίου Νisos.

Κάτω από τη στέγη του, ενώνουν τις δυνάμεις τους έμπειροι και γνωστοί σεφ, και σε συνεργασία με την μεγάλη μορφή του χώρου τον Χάρη μια «παλιά ιστορία…» έρχεται να σύνδεση τις όμορφες και αλησμόνητες στιγμές των περασμένων δεκαετιών με την απαιτητική γαστρονομία του σήμερα.    

Κως 13, Ρόδος  (Απέναντι από το Καζίνο ) τηλ.2241 022004

Κ.Τ. IF media

 

 


Gallery

Ροή Ειδήσεων