IFmedia

Ο βίος και η πολιτεία του ελεεινού Βούλγαρο: Η χλιδάτη ζωή, ο εραστής και τα ναρκωτικά - Σοκαρισμένοι ακόμα και οι έμπειροι εγκληματολόγοι

Thu 07 May 2015 12:15 1012

Από τα ακριβά αυτοκίνητα, τα ταξίδια και τις φωτογραφίες με συγγενείς και φίλους στο facebook, στην έκλυτη ζωή...στον κόσμο των ναρκωτικών ουσιών και στο περιθώριο. Αν και μόνο 27 χρόνων, ο Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ ή Σάββας, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του στην Ελλάδα, έχει ήδη ζήσει μια ζωή χωρίς κανόνες, με συνεχείς εναλλαγές, βία, πολλές εκρήξεις και αρρωστημένες σχέσεις. Σε κάθε περίπτωση όμως το σκοτεινό παρελθόν του δράστη του πιο στυγερού εγκλήματος που έχει απασχολήσει τις ελληνικές Αρχές δεν θα μπορούσε να προδώσει το φρικιαστικό παρόν που έμελλε να αποκαλυφθεί.

Ο πατέρας Χάνιμπαλ και η άτυχη Αννυ με το σκυλάκι τηςΔιαβάστε επίσης: Τι έκανε το κτήνος!
Την έγδαρε, της πολτοποίησε το κρανίο και την έβρασε - Οι περιγραφές του πατέρα Χάνιμπαλ που ξεπερνούν και την πιο νοσηρή φαντασία

Συνταρακτικές πτυχές του ταραχώδους βίου του 27χρονου ελεεινού πατέρα ξετύλιξε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς στενός φίλος του, ο οποίος μάλιστα παραδέχτηκε πως είχε και σεξουαλικές σχέσεις μαζί του!

Η Ρόζα

Οπως αποκαλύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας, σε ηλικία 19 χρόνων ο Σάββας είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με μια μεγαλύτερή του τραβεστί. «Με τον Σάββα γνωριστήκαμε το 2007. Αυτός τότε ήταν ζευγάρι με μια τραβεστί, τη Ρόζα. Επειδή κι εγώ έκανα παρέα με τη Ρόζα, γνώρισα και τον Σάββα» καταθέτει ο φίλος και μετέπειτα... εραστής του 27χρονου!

Οπως συνεχίζει, οι δυο τους έγιναν ζευγάρι αφότου τα «έσπασαν» ο Σάββας και η Ρόζα και παρέμειναν μαζί περίπου έναν χρόνο, περιφερόμενοι από ξενοδοχείο σε ξενοδοχείο και ζώντας στα άκρα: «Το 2008 γίναμε ζευγάρι με τον Σάββα. Μέναμε σε ξενοδοχεία. Ημασταν μαζί έως το 2010».

Τότε ήταν που μπήκε στη ζωή του η Δημητρίνα Μπορίσοβα, με την οποία φαίνεται πως έζησε έναν παθιασμένο έρωτα. Ακολούθησαν ταξίδια, φωτογραφίες με πολυτελή αυτοκίνητα, έκλυτες βραδιές με φίλους και χρήματα από άγνωστους «χορηγούς». Το 2011 ήρθε στη ζωή ο καρπός του έρωτά τους, η (πάντα γελαστή) Αννυ.

Το ζευγάρι χθες στα δικαστήρια της πρώην Σχολής ΕυελπίδωνΜε την έλευσή της ωστόσο τα προβλήματα άρχισαν. Τα μετρητά στέρεψαν, η παράφορη ζήλια του Σάββα έγινε μαρτυρική για τη Δημητρίνα, οι βιαιοπραγίες ξεκίνησαν και η ροπή του νεαρού προς τον κόσμο των ναρκωτικών ήταν πλέον εμφανής. Η πορεία του προς την καταστροφή έγινε μονόδρομος.

Οργισμένος κόσμος και κατάρες στην Ευελπίδων

Αντιμέτωπος με την οργή όσων βρίσκονταν έξω από το κτίριο 9 της Ευελπίδων βρέθηκε χθες το πρωί ο 27χρονος Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ (ο Σάββας, όπως όλοι τον αποκαλούσαν), αλλά η ισχυρή αστυνομική δύναμη που τον συνόδευε απέτρεψε τυχόν απόπειρα λιντσαρίσματος. «Κτήνος», «να ψοφήσεις», «θα δεις τι σε περιμένει τώρα στη φυλακή» ήταν μερικές από τις κραυγές του πλήθους και τις κατάρες που εκτοξεύθηκαν εναντίον του αλλά και σε βάρος της 25χρονης Δημητρίνα, μητέρας του άτυχου κοριτσιού. Μετά την απολογία του, στην οποία ο ψυχρός και κυνικός Βούλγαρος δεν έδειξε το παραμικρό ίχνος μεταμέλειας για τις αποτρόπαιες πράξεις του, κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως.

Χωρίς να δείξει κανένα συναίσθημα, ο 27χρονος ξεδίπλωσε το κουβάρι της απόλυτης φρικαλεότητας απολογούμενος στη 10η τακτική ανακρίτρια. Επί σχεδόν τέσσερις ώρες, δίχως να κομπιάσει ούτε λεπτό (!), ο αμετανόητος δράστης περιέγραφε εξονυχιστικά πώς διαμέλισε το άψυχο κορμί της κόρης του και σκόρπισε τα μέλη της, αφού πρώτα τα έβρασε. Με λεπτομέρειες που προκαλούν ανατριχίλα, ικανές να σοκάρουν και τους πιο έμπειρους δικαστικούς λειτουργούς, ο κατηγορούμενος ομολόγησε τον τεμαχισμό της τετράχρονης Αννυ, αλλά αρνήθηκε ότι τη δολοφόνησε, όπως είχε κάνει και στην προανάκριση.

Λίγα λουλούδια, ένα παιχνίδι και ένα κεράκι έξω από το υπόγειο διαμέρισμα όπου βρήκε τον θάνατο η Αννυ«Το παιδάκι μου ενώ κοιμόταν άρχισε να ανασαίνει βαριά και να φαίνεται ότι έχει κάτι. Ξύπνησα την επόμενη ημέρα και είδα ότι το παιδί είχε μπλε χέρια. Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι κακό είχε συμβεί. Την ξύπνησα αλλά το κορμάκι της ήταν σαν πέτρα. Λυπήθηκα πολύ και την άφησα στον καναπέ μέχρι το βράδυ γιατί δεν ήξερα τι να κάνω» ισχυρίστηκε με απόλυτη ψυχραιμία. Μάλιστα ο αδίστακτος «πα-τέρας» δεν δίστασε να ξεστομίσει πως... αγαπούσε το παιδί του!

«Το κοριτσάκι μου το αγαπούσα πάρα πολύ, ακόμη και όταν τσακωθήκαμε με τη Δημητρίνα. Ποτέ δεν τη χτύπησα, ούτε της φώναξα. Ο,τι έκανα, το έκανα για να μη χάσω εκτός από το παιδί και τη γυναίκα μου» υποστήριξε. Αν και αρχικά ο παιδοκτόνος επρόκειτο να μεταχθεί στις φυλακές Τρικάλων, κατόπιν συνεννόησης του υπουργείου Δικαιοσύνης με τις εισαγγελικές Αρχές θα προφυλακιστεί για λόγους ασφαλείας στην Κέρκυρα, όπου ήδη έχει ετοιμαστεί ειδικό απομονωμένο κελί, ώστε να μην έχει επαφή με άλλους κρατουμένους. Η Δημητρίνα Μπορίσοβα, που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ψευδορκία, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr


Ροή Ειδήσεων