IFmedia

Ρόδος: Αν είναι αυτός πεζόδρoμος εγώ είμαι το CNN Live! Μέχρι με Ι.Χ. μπαίνουν να πάρουν τυρόπιτες!

Thu 16 Apr 2015 14:06 2999

Τα προβλήματα αστυνόμευσης συνεχώς μεγεθύνονται.

Η υποστελέχωση της ΕΛ.ΑΣ στη Ρόδο ξεγυμνώνετε καθημερινά.

Όπου κι αν καθίσεις να πιεις καφέ βλέπεις αμέσως τη διαφορά.

Δίκυκλα και αυτοκίνητα κυκλοφορούν πλέον στις πλατείες και στους πεζόδρομους χωρίς κανείς να τους ενοχλεί.

Παρκάρει ο καθένας όπου θέλει…

Ειδικά στον πολυσύχναστο πεζοδρόμο της Δημ.Θεοδωράκη το κακό έχει παραγίνει ενώ οι αρμόδιοι φορείς μοιάζουν ανήμποροι (για να μην πω ανίκανοι) να δώσουν ιδανικές λύσεις.

Ένας νεαρός πριν μερικές μέρες μπήκε με το αυτοκίνητο στον πεζόδρομο. Η απάντηση του προς τους επαγγελματίες που διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ήταν: «Μια τυρόπιτα θα πάρω και φεύγω» Ότι γουστάρει κάνει ο καθένας… 

Κρίμα και πάλι κρίμα…. Μια ζώνη διασκέδασης και ψυχαγωγίας δημιουργήθηκε μετά από αρκετά χρόνια στο κέντρο της πόλης και αντί οι αρμόδιοι να εμπνευστούν δημιουργικά για το κάτι παραπάνω έχουν αιχμαλωτιστεί για ακόμη μια φορά στη γνωστή απραξία! 

Αλλά όπως συμβαίνει πάντα κατόπιν του κακού που ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί με την ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη διέλευση των οχημάτων μέσα στον πεζόδρομο θα αρχίσει και πάλι το παραδοσιακό άθλημα των τοπικών φορέων το γνωστό πινγκ-πονγκ με την επίρριψη ευθυνών.    

Το κουνούπι, κουνουπάκι του χειμώνα με τα μηχανάκια εντός του πεζόδρομου τείνει να γίνει σμήνος τους θερινούς μήνες! Οπότε στοπ !  

Μερικά απλά μαθήματα πολιτισμού και λίγο περισσότερη αστυνόμευση χρειάζονται.ΤΙΠΟΤΑ άλλο…

Κωνσταντίνος Τύρελης, IF media


Gallery

Ροή Ειδήσεων