IFmedia

Νέο σοκ στη Ρόδο! 22χρονος αυτοκτόνησε ακολουθώντας στο θάνατο την 22χρονη φίλη του. Και χρησιμοποίησε τον ίδιο τρόπο!

Σαβ 11 Απρ 2015 17:04 3946

Μία νέα αυτοκτονία νέου άνδρα προκαλεί σοκ στην κοινωνία της Ρόδου, που τον τελευταίο καιρό δεν προλαβαίνει να συνέλθει από τα αλλεπάλληλα κρούσματα αυτοκτονιών, ή της απώλειας νέων ανθρώπων από άλλα αίτια.

Ο νέος αυτόχειρας 22 ετών ήταν στενός φίλος της 22χρονης που έβαλε τέλος στη ζωή της πριν από δύο μέρες μέσα στο σπίτι της στην οδό Μιχ. Πετρίδη. Μάλιστα επέλεξε τον ίδιο τρόπο αυτοκτονίας με εκείνον της 22χρονης, δηλαδή τύλιξε το κεφάλι του με νάυλον σακούλα που έσφιξε στο λαιμό του, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία, μέσα στο σπίτι του.

Είναι προφανές ότι ο 22χρονος δεν άντεξε την απώλεια της φίλης του και αποφάσισε να την ακολουθήσει στο θάνατο.

Υπενθυμίζεται ότι η 22χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και πριν την αυτοκτονία της νοσηλευόταν στη Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου απ’ όπου έφυγε παρά τις αντίθετες συστάσεις των γιατρών.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή από τον ιατροδικαστή. Θα γίνουν επίσης και τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθούν αν υπήρξαν και άλλοι παράγοντες που τον ώθησαν στο απονενοημένο διάβημα. Προς την ίδια κατεύθυνση έρευνες γίνονται και από την διεύθυνση ασφαλείας Ρόδου.

rodosalarm.gr


Ροή Ειδήσεων