IFmedia

Θρήνος στον ΣΥΡΙΖΑ: Ποιος έφυγε ξαφνικά από την ζωή;

Σαβ 28 Φεβ 2015 14:59 1076

Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή... στα 57 του χρόνια, ο Σταύρος Κωνσταντακόπουλος, πολιτικός επιστήμονας, πανεπιστημιακός, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και συντονιστής της Οργάνωσης των Πανεπιστημιακών του.

Ο Σταύρος, από τα φοιτητικά του χρόνια συμμετείχε στο κίνημα της αριστεράς, ως στέλεχος της Ε.Κ.Ο.Ν.- ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ και ως λαμπρός ρήτορας στα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα, και μετά, ως οργανικός διανοούμενος της Αριστεράς και δραστήριο στέλεχος του πανεπιστημιακού κινήματος. Διακρινόταν για τον τεκμηριωμένο λόγο του, την ευρύτητα των αναζητήσεών του, την ευρυμάθειά του και την ικανότητά του να εκλαϊκεύει την επιστημονική γνώση.

Θα είναι επώδυνη η απώλειά του,σύμφωνα με το left.gr, ιδιαίτερα σήμερα που η Αριστερά έχει επωμιστεί το ιστορικό καθήκον της πολιτικής και κοινωνικής αλλαγής. Θα μας λείψεις, Σταύρο, θα μας λείψει η δημοκρατική προσήλωσή σου στη διαμόρφωση και διεκδίκηση της αριστερής ηγεμονίας στη χώρα μας.  Στην οικογένεια, τους φίλους και τους συντρόφους του, εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας.

ΘΡΗΝΟΣ στον ΣΥΡΙΖΑ: Ποιος έφυγε ξαφνικά από την ζωή; - Φωτογραφία 2

Πηγή: Tromaktiko


Ροή Ειδήσεων