IFmedia

Μεσονύχτιο θρίλερ στο Νοσοκομείο της Ρόδου! Γενική σύρραξη μεταξύ αθίγγανων και ταξιτζήδων Στο «κόκκινο» οι αστυνομικές δυνάμεις. του νησιού – ifmedia.gr

Τετ 27 Ιούλ 2016 11:25 4220

 

Έναν πραγματικό εφιάλτη έζησε τις πρώτες πρωινές ώρες (04:10) το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου όταν ένα τροχαίο έφερε την γενική σύρραξη μεταξύ αθίγγανων και ταξιτζήδων του νησιού.

Σύμφωνα με τις ασφαλείς πληροφορίες του ifmedia.gr η «εμπόλεμη κατάσταση » κράτησε πάνω από μια ώρα και χρειάστηκε να σπεύσουν έξω από τα επείγοντα του νοσοκομείου σχεδόν όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες του νησιού.

Όλα ξεκίνησαν από την περιβόητη και φημισμένη πλέον περιοχή του καταυλισμού των αθίγγανων στην περιοχή Κανακόνερο  όταν οδηγός ταξί ενεπλάκη σε τροχαίο με δίκυκλο οδηγός του οποίου ήταν ένας αθίγγανος. Μετέπειτα εξακριβώθηκε ότι το δίκυκλο ήταν κλεμμένο.

 Παρά όμως του ότι ο τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου ήταν ελαφρύς η συνέχεια που δόθηκε στο συμβάν ήταν δραματική. Οι δυο οδηγοί βρέθηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείου αλλά όχι μόνοι τους.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μια ομάδα Ρομά επιτέθηκε στον ταξιτζή ο οποίος μέσω ασύρματου κάλεσε σε βοήθεια. Σε λίγα λεπτά γέμισε ο χώρος από ταξιτζήδες και αμέσως ξεκίνησε το θρίλερ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες για αρκετά λεπτά η ομάδα από τους Ρομά εγκλωβίστηκε μέσα στα επείγοντα αφού από έξω τους περίμεναν εξαγριωμένοι οι ταξιτζήδες. Στο σημείο παρέμειναν για αρκετή ώρα η ομάδα Ο.Π.Κ.Ε. αστυνομικοί του Α.Τ. Ρόδου αλλά και άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ρόδου.

Μέχρι τις 05:30 ειχανγίνει δυο προσαγωγές αθίγγανων απο το Α.Τ. Ρόδου ενω τα αιτια του τροχαίου διερευνάει το τμήμα τροχαίας Ρόδου.

Κ.Τ. if media.gr


Ροή Ειδήσεων