IFmedia

Ρόδος - Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ. με λεωφορείο. Νέο αρνητικό ρεκόρ τροχαίων σήμερα στο νησί.

Τρι 20 Σεπ 2016 16:29 4649

Δεκάδες ήταν σήμερα τα τροχαίο ατυχήματα λόγω της ολισθηρότητας των δρόμων όπου ευτυχώς με εξαίρεση το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στο 5ο χλμ Τσαΐριου -Αεροδρομίου τα υπόλοιπα περιορίστηκαν σε υλικές ζημιές.

Πριν λίγα λεπτά ακόμα μια σφοδρή σύγκρουση μεταξύ ενός λεωφορείου και ενός Ι.Χ. στη Ρόδου-Λίνδου και συγκεκριμένα στον κόμβο προς το Λαδικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του www.ifmedia.gr το Ι.Χ ερχόμενο από Ρόδο προς Λίνδο παραβίασε το στοπ και καρφώθηκε κυριολεκτικά στο λεωφορείο που ερχόταν από Ρόδο και έστριβε προς Λαδικό.  

Όπως αντιλαμβάνεστε και από τις φωτογραφίες από θαύμα είχαμε μόνο υλικές ζημιές στο συγκεκριμένο τροχαίο.

Με στόχο την πρόληψη και μείωση των τροχαίων συγκρούσεων ας προσπαθήσουμε να είμαστε προσεκτικοί σε επικίνδυνα σημεία της Ρόδου. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι μπορεί οι υποδομές στους δρόμους του νησιού να παίρνουν κάτω από την βάση ωστόσο η οδηγική μας συμπεριφορά είναι αυτή που προκαλεί και τις τραγωδίες.

Προσοχή λοιπόν γιατί μετά τις πρώτες βροχές στους δρόμους η ολισθηρότητα είναι ακρως επικίνδυνη για την ασφάλεια μας. Κ.Τ.www.ifmedia.gr


Gallery

Ροή Ειδήσεων