IFmedia

Σοβαρό τροχαίο που θύμισε κινηματογραφικό χθες το βράδυ στο Φαληράκι με επιχειρηματία της Ρόδου. (φωτογραφίες)

Κυρ 11 Σεπ 2016 12:09 8292

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 02:10 στην περιοχή Φαληράκι Ρόδου με αυτοκίνητο τύπου τζιπ που οδηγούσε επιχειρηματίας της Ρόδου και έφυγε από την πορεία του προσέκρουσε σε κολόνα, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει κάποιον πεζό ή άλλο διερχόμενο όχημα.

Το αυτοκίνητο, το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση από Ρόδο προς Λίνδο, έφυγε της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.ifmedia.gr η σύγκρουση μάλιστα ήταν τόσο σφοδρή που η κολώνα εκτοξεύτηκε σε απόσταση 50 μέτρων περίπου και έπεσε σε κάγκελα αυλής και τα κάγκελα  εκτοξεύθηκαν 20 μέτρα πιο κάτω πάνω σε παρκαρισμένα ενοικιαζόμενα οχήματα.

Να σημειωθεί ότι το όχημα μετά την πρόσκρουση πέρασε στο αντίθετο ρεύμα του δρόμου όπου ευτυχώς εκείνη την στιγμή δεν ερχόταν άλλο όχημα και έτσι αποσοβήθηκε η μετωπική σύγκρουση.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε όχημα της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον οδηγό την συνοδηγό στο νοσοκομείο Ρόδου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν υπάρχει κάποιος πολύ σοβαρός τραυματισμός των επιβαινόντων. Προανάκριση για τα πραγματικά του τροχαίου διενεργείται από αξιωματικούς της τροχαίας Ρόδου.  Κ.Τ. www.ifmedia.gr


Gallery

Ροή Ειδήσεων