IFmedia

Καταγγελία αναγνώστριας: Μην κάνετε ποτέ ΑΥΤΟ στα μαλλιά σας - Θα τα καταστρέψετε όπως εγώ...

Wed 28 Sep 2016 13:32 2130

Κάθε γυναίκα θέλει να δείχνει όμορφη και εντυπωσιακή Και για να συμβεί αυτό, πολλές φορές καταφεύγει σε λύσεις βιαστικές, αμφιβόλου αξίας και ασφάλειας. Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί μια νέα μόδα στα γυναικεία μαλλιά, η οποία υπόσχεται έξτρα μακριά μαλλιά, για διάρκεια 6 τουλάχιστον μηνών.

Σύμφωνα με αυτές που το προωθούν μέσω facebook πρόκειται για μια αφρικανική μέθοδο, κατά την οποία τοποθετούνται επιπρόσθετες μακριές τούφες στο σχήμα και στο μήκος που θέλει η εκάστοτε πελάτισσα κι έτσι οι γυναίκες που έχουν αραιό μαλλί, μπορούν να την εφαρμόσουν λύνοντας το πρόβλημα των κοντών και αραιών μαλλιών.

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε ένα τέτοιο προφίλ στο facebook, το οποίο υπόσχεται μοναδικά αποτελέσματα για διάρκεια 6 μηνών με κόστος περίπου 300ευρώ και χωρις απόδειξη!!!

Από καταγγελία αναγνώστριας  που λάβαμε και ενήμεροι πλήρως για το θέμα, σας δημοσιεύουμε αυτή την καταγγελία ώστε να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε και που δίνετε τα χρήματα σας. Κι αυτό διότι η τεχνική αυτή είναι άκρως ερασιτεχνική από την συγκεκριμένη τουλάχιστον κοπέλα, η ποιότητα του επιπρόσθετου μαλλιού χαμηλή και το αποτέλεσμα απογοητευτικό. Πολλές από τις έξτρα τούφες από τον πρώτο μήνα κιόλας πέφτουν μιας και έχουν αρκετό βάρος. Έτσι στον 2ο μήνα κιόλας είσαι αναγκασμένη να τα βγάλεις γιατί η εικόνα των μαλλιών σου είναι τραγική και αφού πληρώσεις αλλού έξτρα λεφτά για να τα βγάλεις, βλέπεις ότι το δικό σου μαλλί είναι πλέον πιο αραιό και φοβερά ταλαιπωρημένο. Έτσι όχι μόνο η τεχνική αυτή δεν κρατά 6 μήνες, αλλά απεναντίας στον 2ο μήνα κιόλας μένεις χωρις τα έξτρα μαλλιά, με τα δικά σου μαλλιά ταλαιπωρημένα και 300 ευρώ λιγότερα στην τσέπη.

Η εικόνα μετά από ενάμιση μήνα μιλάει από μόνη της:

Όλα αυτά στην Ελευσίνα, μέσα σε ένα σπίτι με μια Αφρικανή να κάνει την δουλειά με την τοποθέτηση των μαλλιών και την Sofia Rentzeperi  να αναζητά μέσω facebook τον επόμενο πελάτη και παράλληλα να καυχιέται για την εμπειρία της στον χώρο, για τις πάρα πολλές γνώσεις της, για την ποιότητα της δουλειάς της και για τους πολλούς επώνυμους που έχουν περάσει από τα χέρια της. Από πρόλογο ήταν καλή. Το αποτέλεσμα όμως τραγικό.

Kαι πριν η αναγνώστρια μας καταγγείλει το οτιδήποτε, μπήκε στην διαδικασία να αποστείλει μήνυμα ζητώντας εξηγήσεις. Στην αρχή το προφιλ με το όνομα Sofia Rentzeperi απαντούσε με δικαιολογίες για να καλυφθεί όταν όμως την επόμενη φορά η αναγνώστριά μας ζήτησε πίσω μέρος των χρημάτων της, η Sofia R. δεν απάντησε καθόλου και την επόμενη ημέρα την μπλόκαρε.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι υπάρχουν πολλές ακόμη κοπέλες, οι οποίες έπεσαν θύματα της συγκεκριμένης δεσποινίδος, η οποία από ότι φαίνεται έχει βρει έναν τρόπο να βγάζει χρήματα εις βάρος ανυποψίαστων γυναικών. Να είστε προσεκτικές και υποψιασμένες σε τέτοιες περιπτώσεις όπως το προφιλ της Sofias Rentzeperi.


Ροή Ειδήσεων
Thu 01 Jan 1970 02:00