IFmedia

Νίκος Γιάννου. Όταν η γνήσια λαϊκή φωνή «συναντά» τον κατάλληλο στίχο «Σκότωσε με λοιπόν να τελειώνω».

315

Είχα ξαναγράψει και παλιότερα (2003) για τον Νίκο Γιάννου, έχοντας την τύχη να παρακολουθώ από κοντά την εξέλιξή του.

Και για να κυριολεκτώ τον παρακολουθώ από την πρώτη μέρα που «τσίμπησε..» το μικρόφωνο ως πελάτης τότε στο “Melody Palace” και ανέβηκε στη πίστα αφήνοντας έκπληκτους όλους τους θαμώνες με την αυθεντική λαϊκή φωνή του.

Mια κίνηση που δεν την  άφησε να περάσει έτσι ο αλησμόνητος Βασίλης Παπανικόλας ο οποίος του εμπιστεύθηκε αμέσως μια θέση στο σχήμα.  Με συνοπτικές διαδικασίες ο Νίκος Γιάννου βαπτίστηκε  « Αφρός » και η πίστα τουMelody Palace έπαιρνε φωτιά καθημερινά.

Η επόμενη στάση καλλιτεχνική αλλά και επιχειρηματική του « Αφρού » ήταν το “Ροδον live” όπου ο Νίκος Γιάννου για έναν χειμώνα μάγεψε το κοινό της Ρόδου.

Πρώτη απόπειρα του εκτός συνόρων ήταν τον χειμώνα του 2005 στο κέντρο «Μούσες» στη λεωφόρο Συγγρού μαζί με τον Χρήστο Πάζη τον Γιάννη Τάσσιο και την νεαρή και ανερχόμενη τότε Αγγελική Ηλίαδη. Ενδιάμεσα όμως είχε ήδη δημιουργήσει και τον δικό του χώρο το “Sfera live” το σημερινό «Αrena live”.

Έκτοτε συνεργάστηκε με πολύ δυνατά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Βασίλης Καρράς, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο Θέμης Αδαμαντίδης η Πέγκυ Ζήνα η Καίτη Γαρμπή, η Άντζελα Δημητρίου ενώ από την καλλιτεχνική του διαδρομή δεν έλειψαν οι πετυχημένες συνεργασίες στην Κύπρο.

Σήμερα η  αυθεντική λαϊκή φωνή του Νίκου Γιάννου μας παρουσιάζει ένα νέο εκπληκτικό τραγούδι με τίτλο «Σκότωσέ με»  με μουσική του Λευτέρη Πανταζή και στίχους Ναταλί.

Ο Νίκος Γιάννου η αλλιώς «ο Αφρός » όπως συνηθίζουν να τον αποκαλούν φίλοι και γνωστοί εμπνευσμένος από τις μουσικές του επιρροές και τα ερεθίσματα που του προσέφερε η ίδια η ζωή ερμηνεύει με τον πιο ιδανικό τρόπο το «Σκότωσέ με».  

Ακούστε το νέο του τραγούδι αλλά δείτε και το καταπληκτικό  video clip του τραγουδιού, σε σκηνοθεσία Γιώργου Γκάβαλου.

Καλοτάξιδο φιλαράκι μου «Αφρέ»

Κωνσταντίνος, if media


Ροή Ειδήσεων