IFmedia

Σοκ: Τραγουδιστής στη Ρόδο κάηκε ζωντανός όσο έψηνε κοτόπουλα

Fri 24 Jul 2015 13:37 1864

/Όλα ξεκίνησαν απο ένα λάθος ντεπόζιτο. Ένα ντεπόζιτο γεμάτο βενζίνη. Ο λαϊκός τραγουδιστής ξεκίνησε απο νωρίς το πρωϊ τις ετοιμασίες για το γλέντι στο σπίτι του. Βλέπετε ήθελε να γιορτάσει με φίλους τα τραγούδια του Μητροπάνου μου «πέρασε» στη νέα δουλειά του. Όμως δεν περίμενε ποτέ να φτάσει στο νοσοκομείο με εγκαύματα τρίτου βαθμού στο σώμα και στο πρόσωπο.

Ο τραγουδιστής που διακρίνεται στη φωτογραφία είναι ο Νίκος Τσαβαρής. Είναι αυτός που πρίν απο δυο εβδομάδες είδε τον χάρο με τα μάτια του. Έβαλε να ψήσει στον φούρνο του σπιτιού του και αντί για πετρέλαιο χρησιμοποίησε βενζίνη. Μια λάθος εκτίμηση παρ ολίγο να του στερήσει τη ζωή.

Χθές μιλώντας μαζί του σε γνωστό στέκι στο νησί μου περιέγραφε την εμπειρία του. «Δεν θέλω να βγω κοντινή φωτογραφία. Το πρόσωπό μου είναι ακόμη χαρακωμένο. Βάζω κρέμες μέχρι σήμερα και θα βάζω για καιρό. Το σώμα μου ρουφάει τις κρέμες σε δευτερόλεπτα. Έκανα λάθος και ευτυχώς δεν το πλήρωσα ακριβά». Και με χιούμορ καταλήγει «Όχι τίποτε άλλο αλλά είχα ένα μεγάλο κοτόπουλο να ψήσω και ένα μεγάλο κομμάτι αρνί και δεν πρόλαβα να τα χαρώ»

tv.gr/nassos/apopsi/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%BF-%CE%BA%CE%AC%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B6%CF%89%CE%BD%CF%84%CE%B1/attachment/unnamed-1-1136/

 


Ροή Ειδήσεων