IFmedia

Ρόδος: Δύο αδέλφια διακινούσαν ηρωίνη. Εντοπίστηκαν μετά τον θάνατο 37χρονης τη Μεγάλη Πέμπτη

Σαβ 11 Απρ 2015 12:44 1243

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου ομάδα τεσσάρων ατόμων που κατείχε και διακινούσε ηρωίνη με «έδρα» τα Μαριτσά. Από τους 4 συλληφθέντες οι δύο φέρονται ως επικεφαλής της ομάδας και συγκεκριμένα πρόκειται για τα αδέλφια Ε. Κ. 30 ετών και Α. Κ. 27 ετών. Μάλιστα ο ένας απ’ αυτούς, μαζί με έναν 41χρονο είχαν διαρρήξει στο παρελθόν παγκάρια εκκλησιών στη Σορωνή και τον Θεολόγο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «δημοκρατικής», η εξάρθρωση της ομάδας ξεκίνησε στα πλαίσια της έρευνας που γίνεται για το θάνατο 37χρονης ροδίτισσας την Μεγάλη Πέμπτη. Η 37χρονη έκανε χρήση ναρκωτικών τα τελευταία 10 χρόνια.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, η 37χρονη γυναίκα μαζί με ένα 45χρονο, προμηθεύτηκαν ηρωίνη και έκαναν χρήση, στην οποία και αποδίδεται ο θάνατός της. Από την προανάκριση προέκυψε ότι την ηρωίνη την προμηθεύτηκαν από τα δύο αδέλφια στα Μαριτσά.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, συνολικά στην κατοχή των δύο αδελφών βρέθηκαν 95,9 γραμμάρια ηρωίνης. Όταν έγινε έρευνα στο σπίτι του ενός εκ των αδελφών, εντοπίστηκε και ένα άλλο άτομο ηλικίας 33 ετών με μικροποσότητα ηρωίνης που είχε αγοράσει λίγη ώρα πριν φθάσουν οι αστυνομικοί.

Οι τέσσερις συλληφθέντες δήλωσαν χρήστες και υποστήριξαν ότι η ηρωίνη που έδωσαν στο 45χρονο και την άτυχη 37χρονη γυναίκα ήταν φιλική εξυπηρέτηση. Τα δύο αδέλφια μαζί με τον 45χρονο και τον 33χρονο οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα η οποία άσκησε σε βάρος των δύο αδελφών ποινική δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση, ενώ αφέθηκαν ελεύθεροι, ως χρήστες ο 45χρονος και ο 33χρονος που παραπέμφθηκαν να δικαστούν σε ρητή δικάσιμο.


Ροή Ειδήσεων