IFmedia

Στη Ρόδο βρίσκεται ο νεότερος μπαρμπέρης της Ελλάδας - Ξεκίνησε μόλις στα 13 του χρόνια

Wed 01 Apr 2015 09:27 9579

'Οταν γεννιέσαι με ένα ταλέντο και από μικρός ανεβάζεις τον πήχη ψηλά, τότε είναι βέβαιο πως το μέλλον σου ανήκει και μία μεγάλη καριέρα ανοίγεται μπροστά σου.

Η ανάφορα γίνεται για τον νεαρότερο μπαρμπέρη στην Ελλάδα που κατάγεται από το νησί των Ιπποτών. Ο 16χρονος Δημήτρης Λιμπέρης τα τελευταία 3 χρόνια παρακαλώ (από ηλικία 13 ετών) έχει μπει στα βαθιά του επαγγέλματος.

Δίπλα στον πατέρα του Μιχάλη Λιμπέρη έχει μάθει αρκετά από τα μυστικά του επαγγέλματος και πλέον βάζοντας και την δική του τέχνη έχει δημιουργήσει ένα δυνατό brand name στο νησί της Ρόδου. Στα κομμωτήρια V&M Liberis Artistic Team-Salons που στεγάζονται σε τρία σημεία στο νησί. Πολλοί είναι εκείνοι που μένουν έκπληκτοι μαθαίνοντας το νεαρό της ηλικίας του.

Ο Δημήτρης πρέπει να γεννήθηκε με ένα ψαλίδι στο χέρι καθώς  η άνεση του και η συγκέντρωσή του σ'αυτό που κάνει είναι απίστευτη, γι'αυτό άλλωστε και η επιτυχία έρχεται από μόνη της. 

Παράλληλα αξίζει να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης το τελευταίο διάστημα ασχολείται και με το μόντελινγκ με ιδιαίτερη επιτυχία, κάτι που τον κάνει να ξεφεύγει από το αν μη τι άλλο βαρύ πρόγραμμα που έχει.

Ο ίδιος μίλησε στο IF media για το πως ξεκίνησε, για την μέχρι τώρα πορεία του, καθώς επίσης και για τα μελλοντικά του σχέδια.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα μας είπε ο Δημήτρης:

Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ για τα θετικά σας λόγια και εύχομαι να συνεχίσεται με τον ίδιο ζήλο την πολυ καλή δουλειά που κάνετε.

Όπως είπατε και εσείς από πολύ μικρός άρχισα να κάνω τα πρώτα μου βήματα. Έβλεπα τον πατέρα μου και στη συνέχεια τον αδερφό μου τον Στράτο οποίος είναι κατά τρία χρόνια μεγαλύτερος μου και ασχολήθηκε και αυτός από μικρός με την τέχνη. Μου άρεσε πάρα πολύ όλο αυτό. Τα τελευταία χρόνια έχω παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και αυτό με έχει βοηθήσει, είναι κάτι που το θέλω πολύ γι'αυτό και το ξεκίνησα από τόσο μικρός. 

Μέχρι στιγμής θέλω να πιστεύω πως τα πάω καλά. Οι φίλοι μου, οι γνωστοί μου και οι πελάτες οι οποίοι έρχονται στο μαγαζί που δουλεύω μου λένε τα καλύτερα λόγια. Ο δικός μου χώρος είναι στο κατάστημα το οποίο βρίσκεται στη Ρόδο και στην οδό Αλεξάνδρου Διάκου 46. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα μία τόσο επιτυχημένη αρχή για εμένα. Ευχαριστώ όλους όσους με στηρίζουν.

Για το μέλλον τι άλλο θα μπορούσα να ευχηθώ από το να έχω ανάλογη και ακόμα πιο ανοδική πορεία. Καθημερινά πιστεύω πως γίνομαι καλύτερος και μεγαλώνοντας παίρνω ακόμα περισσότερες εμπειρίες, η οικογένεια μου με στηρίζει πάρα πολύ και θα συνεχίσει να το κάνει. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και εγώ να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω για πολλά χρόνια ακόμα.

(V&M Liberis Artistic Team Ιαλυσού 54 - V&M Liberis Barber Shop Λεωφόρος Ελευθερίας 25 και V&M Liberis Artistic Team Salon Αλεξάνδρου Διάκου 46),

www.ifmedia.gr


Gallery

Ροή Ειδήσεων