IFmedia

Ρόδος: Νέα τραγωδία στα Κοσκινού: Ξεψύχησε 53χρονη γυναίκα την ώρα που οδηγούσε

Δευ 02 Μάρ 2015 00:12 799

Καρδιακό επεισόδιο την ώρα που οδηγούσε υπέστη σήμερα το απόγευμα μία 53χρονη Ροδίτισσα που διέμενε στα Κοσκινού, με αποτέλεσμα να υποκύψει λίγη ώρα αργότερα.

Η νέα τραγωδία, βυθίζει για δεύτερη φορά στο πένθος την κοινότητα Κοσκινού, καθώς με τον ίδιο τρόπο, "έφυγε¨ από τη ζωή και ένας ακόμα 54χρονος επίσης από τα Κοσκινού, είχε χάσει τη ζωή του πριν από μερικές μέρες, στην περιοχή της Ιξιάς,όταν υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο, προκαλώντας στη συνέχεια τροχαίο ατύχημα, παρασύροντας και τραυματίζοντας δύο πεζές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ, η 53χρονη από τα Κοσκινού, ήταν μητέρα δύο  παιδιών και υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο την ώρα που κινούνταν με το όχημά της κοντά στο γήπεδο Κοσκινού. 

Όπως περιέγραψαν στη "Ρ" κάτοικοι της περιοχής, η άτυχη 53χρονη φαίνεται πάλεψε, καταφέρνοντας να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό της.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το Νοσοκομείο της Ρόδου και ασθενοφόφο του ΕΚΑΒ μετέβη επιτόπου. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών, η άτυχη γυναίκα έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Πρόκειται για την Τσαμπίκα  Ολυμπίτη του Βασιλείου η οποία φαίνεται ότι αντιμετώπιζε κάποια ζητήματα υγείας με την καρδιά της.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή γυναίκα σε όλη την κοινότητα των Κοσκινού, ήταν δραστήρια, πρόσχαρη και καλή οικογενειάρχης.

Διατηρούσε επιχείρηση στο κέντρο του χωριού.

Για το περιστατικό, ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες αρχές, για την τυπική έρευνα που πρέπει να ακολουθηθεί.

Πηγή-photo: www.rodiaki.gr


Ροή Ειδήσεων