IFmedia

Ρόδος: Έπαθε σοκ όταν έμαθε την ταυτότητα του άντρα που προσπάθησε να την ληστέψει

Τετ 21 Ιαν 2015 20:58 5374

Ο δράστης χτύπησε στο κεφάλι τη γυναίκα που κατέληξε τραυματισμένη σε νοσοκομείο - Οι αποκαλύψεις προκάλεσαν αίσθηση στο νησί...

Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν σε 52χρονο Ροδίτη που συνελήφθη για απόπειρα ληστείας σε βάρος συγγενικού του προσώπου και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ρόδου. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής 18 Ιανουαρίου και σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος αποπειράθηκε να ληστέψει την θεία του!

Πιο συγκεκριμένα, ένα τέταρτο πριν τις 04.00 τα ξημερώματα ο δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, επιτέθηκε και τραυμάτισε στο κεφάλι 55χρονη και στην συνέχεια αποπειράθηκε να της αφαιρέσει την τσάντα της, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 7.000 €, προερχόμενο από τις εισπράξεις πρακτορείου «Ο.Π.Α.Π».

Ο 52χρονος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την πράξη του και τράπηκε σε φυγή, για να συλληφθεί τελικά μερικές ώρες αργότερα. Σε ότι αφορά την 55χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου μετά την παροχή Α’ βοηθειών, αποχώρησε. 

Η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε σε βάρος του 52χρονου ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ληστείας και τον παρέπεμψε στην ανακρίτρια Ρόδου όπου επρόκειτο να απολογηθεί χθες όμως ζήτησε και πήρε προθεσμία για σήμερα.

Πηγή: www.rodiaki.gr

 


Ροή Ειδήσεων