IFmedia

Σκάνδαλο: Έλληνας τραγουδιστής χώρισε Μάρτα-Ρομπέρτο

Sat 15 Aug 2015 18:38 180

Βόμβα που έσκασε, ήταν ο ξαφνικός χωρισμός του πορτιέρο του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο Χιμένεθ με τη Μάρτα Ντομίνγκεζ. Κι εκεί που όλοι αγνοούσαν την πραγματική αιτία και μιλούσαν για μια απλή κρίση, όπως πολλές άλλες, που θα ξεπεραστεί… ένα τρίτο πρόσωπο ήταν αυτό που ήρθε, για να διαλύσει κάθε πιθανή επανασύνδεση.

Και φυσικά, όχι όποιο κι όποιο τρίτο πρόσωπο, αλλά πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής, νεαρός σε ηλικία και μια ανοδική πορεία στην καριέρα του και πολλά κοριτσάκια στα «πόδια» του.

 
Δε λέω… όμορφος είναι, και συμπαθητική φωνή έχει, άλλα όπως φαίνεται… αχόρταγος με το γυναικείο φύλο! Γιατί, καλά όλες αυτές οι άσημες και διάσημες που έχει τσιμπήσει κατά καιρούς… δικαιολογούνται! Το νεαρό της ηλικίας βλέπετε και το ατού της αναγνωρισιμότητας! Αλλά και παντρεμένη, με δυο παιδιά; Ξέφυγε τελείως η κατάστασή του. Τόσο, που το αρχικό τους τετ-α-τετ, με τη Μάρτα, έγινε μέσω facebook. Όχι ότι ήταν κι η πρώτη… Τα συνήθιζε καιρό τώρα τα «πεσίματα» μέσω ίντερνετ!
 
 
Όμως… όπως όλα δείχνουν, θα είναι η τελευταία! Τρέμει ο μορφονιός καλλιτέχνης την εκδίκηση του τερματοφύλακα, η οποία μάλλον δεν αργεί. Βλέπετε, δυο μήνες παράλληλης σχέσης από μέρους της πρώην συζύγου του, πάει πολύ! Κι άντε να συνεχιστεί η καριέρα του μετά από σκάνδαλο τέτοιου βεληνεκούς… Δύσκολο!
 
NASSOS BLOG

Ροή Ειδήσεων