IFmedia

Απίστευτο φωτορεπορτάζ: Πάρκαρε τη βέσπα στο Νοσοκομείο της Ρόδου

Thu 30 Jul 2015 14:20 2414

Το γεγονός πως η κατάσταση στη χώρα μας βαίνει από το κακό στο χειρότερο είναι πλέον κάτι παραπάνω από δεδομένο. Όπως επίσης και τα περιστατικά που σε καθημερινή βάση μπορείς να συναντήσεις στο δρόμο, σε δημόσιες υπηρεσίες ή σε νοσοκομεία είναι κωμικοτραγικά τουλάχιστον. Στο νοσοκομείο της Ρόδου, λοιπόν, εκτυλίχθηκε το εξής περιστατικό. Ανάμεσα στους πλείστους ασθενείς και συνοδούς που περίμεναν στωικά τη σειρά τους για να εξεταστούν από τους δύο, παρακαλώ, εναπομείναντες γιατρούς του κέντρου, ξαφνικά εμφανίστηκε και ένας νοσηλευτής με βέσπα.

Μαζί με τη βέσπα του, που φρόντισε να τοποθετήσει σε άκρως εμφανή θέση καταμεσής του διαδρόμου του νοσοκομείου. Όχι, ο νοσηλευτής δεν είχε κάποιο πρόβλημα, ούτε και συνόδευε ή μετέφερε κάποιο επείγον περιστατικό.

Φυσικά και αντιμετώπισε την οργή των πολιτών, όπου με περισσή ηρεμία, αφού τον ρώτησαν αν ήταν καλά (ρητορική ερώτηση) εκείνος αποκρίθηκε πως κανείς στην Ελλάδα δεν πάει καλά.

Μάλιστα… η βέσπα του προφανώς και απομακρύνθηκε από τον διάδρομο του νοσοκομείου άμεσα και μάλλον τον ίδιο δρόμο θα έπρεπε να πάρει και αυτός.

http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/απίστευτο-φωτορεπορτάζ-πάρκαρε-τη-βέ/

 


Ροή Ειδήσεων