IFmedia

Σόκαρε ο πρώην «σκληρός» στην υπόθεση του Άλεξ - «Θα τον πετούσαμε πεθαμένο στην αγκαλιά της μάνας του»

Σαβ 07 Μάρ 2015 14:09 1184

Τα κοινά στοιχεία του θρίλερ του Βαγγέλη Γιακουμάκη με την υπόθεση Άλεξ που πριν από εννέα χρόνια έφερε στο φως το «Τούνελ», έχουν αναστατώσει την κοινή γνώμη. Η Αγγελική Νικολούλη... την Παρασκευή 6 Μαρτίου, Πανελλήνια ημέρα κατά της ενδοσχολικής βίας, ζωντάνεψε καρέ- καρέ τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα υπόθεση bullying σε δημοτικό σχολείο που πάγωσε το Πανελλήνιο.

Δύο πρώην μέλη της τότε «σκληρής» ομάδας της Βέροιας, μίλησαν στο «Τούνελ». Ο ένας εμφανίστηκε μετανιωμένος, ζήτησε συγγνώμη για την ιστορία του Άλεξ και απευθυνόμενος στους μαθητές που έχουν υποστεί bullying, έδωσε το δικό του μήνυμα.

«Μην υποκύπτετε, μιλήστε, αντισταθείτε…»Υποστήριξε ότι το να συμμετέχεις σε μια ομάδα με βίαιη συμπεριφορά σε κάνει να νιώθεις ισχυρός, αλλά αν αποφασίσεις να φύγεις, σε κυριεύει ο φόβος από τις απειλές που δέχεσαι ότι θα πάθεις τα ίδια. Ο μόνος τρόπος να γλυτώσει κανείς από έναν τέτοιο φαύλο κύκλο, είναι να μιλήσει. Στους γονείς του, στους δασκάλους του, ακόμη και στην Αστυνομία αν χρειαστεί όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Θα τον πετούσαμε πεθαμένο στην αγκαλιά της μάνας του»

Σοκ προκάλεσε η στάση και ο ακραίος λόγος του δεύτερου. Μίλησε στη δημοσιογράφο με σκληρό ύφος. Δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας, δήλωσε πως βρίσκεται στη χώρα μας παράνομα και με θράσος είπε αν θέλουν οι «μπάτσοι» να τον βρουν. Τα λόγια του έφεραν ανατριχίλα: «Αν τον σκοτώναμε εμείς δεν θα τον πετάγαμε αλλού, αλλά νεκρό στην αγκαλιά της μάνας του…». Σε άλλο σημείο είπε στη δημοσιογράφο: «Αν ήξερα που είναι τα κόκκαλα του, θα τα ‘φερνα σπασμένα μπροστά σου…».

Όταν η Αγγελική Νικολούλη τον ρώτησε γιατί στα λόγια του κρύβεται τόσο μίσος και οργή, απάντησε πως έχει καταστραφεί η ζωή του, πως κανείς δεν τον βοήθησε και κατηγόρησε τον Βορειοηπειρώτη που ομολόγησε τη δολοφονία του Άλεξ. Η Αγγελική Νικολούλη του θύμισε πως τότε είχε ομολογήσει και κείνος πως όλα συνέβησαν πάνω στο «παιχνίδι». Η απάντηση του ήταν: «Τότε έλεγα άλλα, τώρα λέω άλλα». 

Tromaktiko


Ροή Ειδήσεων