IFmedia

YFSF3: Βαλάντης ! Πιο ΡΟΔΙΤΗΣ από ποτέ κέρδισε και απένειμε στον τόπο του τα οφέλη. (ΒΙΝΤΕΟ)

2935

Ο Ρόδιος καλλιτέχνης Βαλάντης μεταμφιέστηκε με τον πιο ιδανικό τρόπο σε Θέμη Αδαμαντίδη σε νεαρή ηλικία στο «Your face sounds familiar».

Με ολόμαυρο φουντωτό μαλλί θύμισε παλιές πολύ δυνατές και ερωτικές εποχές του Θέμη Αδαμαντίδη ενώ  ερμήνευσε παλιές μεγάλες  επιτυχίες του.

Ειδικά όταν μιμήθηκε τον τραγουδιστή στο ξεκίνημα της καριέρας ερμηνεύοντας το κομμάτι «Η νύχτα γεμίζει γιασεμί». οι κριτές τον καταχειροκρότησαν και επιβράβευσαν τη προσπάθειά του.

Τα κέρδη που αποκόμισε η εκπομπή από την ψηφοφορία με sms ο Βαλάντης ως νικητής του διαγωνισμού τα απένειμε στην ΜΚΟ  «Γυναίκες χωρίς Σύνορα» όπου πρόεδρος είναι η περιφερειακή σύμβουλος Χαρούλα Γιασιράνη.

Οι Γυναίκες Χωρίς Σύνορα ξεκίνησαν πριν από περίπου 15 χρόνια τη δράση τους στη Ρόδο, βοηθώντας μεγάλο αριθμό γυναικών που μέχρι πριν δεν είχαν την δυνατότητα να αναζητήσουν βοήθεια, σε τοπικό τουλάχιστον επίπεδο.

Στο τιμόνι των Γυναικών Χωρίς Σύνορα, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται η κ. Χαρούλα Γιασιράνη, η οποία έχει καταφέρει μια σειρά από σημαντικές παρεμβάσεις προς την κατεύθυνση της στήριξης γυναικών που κακοποιούνται συστηματικά.

Παράλληλα με την ιδιότητά της και ως εντεταλμένης περιφερειακής συμβούλου, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Ισότητας διευρύνει τους ορίζοντες και τις δυνατότητες για την παροχή στήριξης σε θύματα έμφυλης βίας.

Απώτερος στόχος, όπως επισημαίνει, είναι να περιοριστεί το φαινόμενο, μέσω της δυνατότητας που έχουν πλέον οι γυναίκες να ζητούν βοήθεια και να την λαμβάνουν άμεσα.

If media




 

 

 

.

 

 


Ροή Ειδήσεων