IFmedia

O Άγιος Βασίλης στην παγωμένη λίμνη στα Αφάντου ! Έρχεται με την αμαξοστοιχία των 12:00 στις 23 Δεκεμβρίου

Tue 22 Dec 2015 11:26 654

Αν πιστεύετε πεισματικά οτι ο Άγιος Βασιλης καθε χρόνο απογειώνεται με το έλκηθρο του , με σκοπό να πραγματοποιήσει τις ευχές των παιδιών όλου του κόσμου , τότε ο Σύλλογος Νέων Αφαντου "Άγιος Γεώργιος" σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το Παραμυθοχώρι του..

Φέτος ο Άγιος Βασίλης ξεκινά απο τη μακρινή Φιλανδια στις 23Δεκεμβρίου για να συναντήσει μικρούς και μεγάλους και να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα τα πιο Γλυκά , τα πιο Μαγικά ,τα πιο Παραμυθενια!!! Πρώτη στάση του,η Πλατεία Αφάντου στις 23/12, για να κάνει μια βόλτα με τους μικρούς του φίλους στη παγωμένη Λίμνη που έχει στηθεί ...

Απο τις 27/12 θα βρίσκεται στο Παραμυθοχώρι του, στις κατασκήνωσεις Κολυμπίων .... Μάγοι, Ξωτικά, Ξυλοπόδαροι, ζωάκια, Ήρωες Παραμυθιών και ενα καρό Βοηθοί,ετοιμάζονται πυρετωδώς & υπόσχονται μοναδικές στιγμές !!!

Ο Άγιος Βασίλης θα ειναι εκει από τις 12 το μεσημέρι περιμένοντας να ακούσει όλες τις επιθυμίες των μικρών μας φίλων !!! Στο Παραμυθοχώρι ειναι όλοι έτοιμοι να προσφέρουν γλυκές γεύσεις, άφθονα χαμόγελα και στιγμές χαράς σε όλους σας!!!

Είσοδος ελεύθερη!!!!

Καλές Γιορτές!!!!


Gallery

Ροή Ειδήσεων