IFmedia

Σοκ. Πέθανε πριν από λίγες ώρες από έμφραγμα ο Παπαθανασίου

Sun 20 Dec 2015 14:09 1478

Και ξαφνικά βλέπεις μέσα σε ένα κλειστό γυμναστήριο ένα θηρίο κοντά στα δύο μέτρα να σωριάζεται στη γή. Και λίγες ώρες μετά μαθαίνω πώς ένας απο τους καλύτερους χαρακτήρες του ελληνικού βόλει δεν είναι πλεόν κοντά μας.

Έτσι ξαφνικά. Τον πήρε ο Θεός. Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ Χρήστος Παπαθανασίου, απεβίωσε μετά το έμφραγμα που έπαθε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηλυσιακό. Ήταν μόλις 45 ετών. Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας της Θέτιδας Βούλας, έπαθε έμφραγμα αμέσως μετά το τέλος του συναρπαστικού αγώνα με τον Ηλυσιακό που κρίθηκε στο τάι μπρέικ.

 

Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Παπαθανασίου να αισθάνεται αδιαθεσία και να πέφτει κάτω.

 

Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και άμεσα έφτασε ασθενοφόρο όπου έγινε χρήση απινιδωτή για να επαναφέρουν τους σφυγμούς της καρδιάς. Η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία και αμέσως μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο.

 

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή ήταν σύσσωμη η ομάδα και οι δικοί του άνθρωποι. Παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή δεν κατέστη αυτό δυνατό και έτσι ο 45χρονος προπονητής άφησε την τελευταία του πνοή.http://www.wifinews.gr

 


Ροή Ειδήσεων