IFmedia

ΡΟΔΟΣ-ΤΡΑΓΩΔΙΑ! Νεκρός ο «άγνωστος» άνδρας που φέρεται να αυτοπυρπολήθηκε προχθές κοντά στο νεκροταφείο της Ιαλυσού.

Fri 18 Sep 2015 11:09 771

Σε μια νέα τραγωδία εξελίχθηκε τελικά το προχθεσινό περιστατικό στους πρόποδες του Φιλερήμου

Όπως από την πρώτη στιγμή είχε γράψει το if media τα εγκαύματα του άγνωστου άνδρα ήταν πάρα πολύ σοβαρά.

Ο άγνωστος άνδρας (δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του) που αυτοπυρπολήθηκε προχθές  αργά το απόγευμα στους πρόποδες του Φιλερήμου υπέκυψε στα τραύματα του.

Οι  αξιωματικοί της ΠΥΡ έχουν κάποια στοιχεία όσον αφορά την ταυτότητα του αλλά θα πρέπει να επιβεβαιωθούν πρώτα

Σύμφωνα με αυτόπτες πήγε κοντά στο νεκροταφείο της Ιαλυσού και εκεί περιλούστηκε με εύφλεκτο υλικό και αυτοπυρπολήθηκε.

Περίοικοι, όταν άκουσαν τα ουρλιαχτά από το δρόμο, έσπευσαν να τον βοηθήσουν καλώντας ταυτόχρονα την ΠΥΡ και ασθενοφόρο.

Και ενώ ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματα τα σενάρια που γίνονται είναι πολλά αλλά και οι μαρτυρίες είναι αρκετές και διαφορετικές.

Κάτι που κάνει ακόμη πιο δύσκολο το διόλου εύκολο έργο των αξιωματικών της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ρόδου αφού έχουν να κάνουν με ένα πρωτόγνωρο περιστατικό.

Σύμφωνα με τις ασφαλείς πληροφορίες του if media τη στιγμή που έφτασαν οι πυροσβέστες στο σημείο ο άγνωστος άνδρας ήταν γυμνός αρκετά καμένος (ιδιαίτερα στο στήθος) το ένα μάτι του είχε σχεδόν χαθεί και φορούσε μόνο μια ζώνη στη μέση.  Το θέαμα ήταν σοκαριστικό.  Ταυτόχρονα η γύρω περιοχή καιγόταν.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει τον άγνωστο άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Το ασθενοφόρο συνοδευόταν από περιπολικό της αστυνομίας διότι εκείνη την στιγμή επικράτησε μια σύγχυση για το αν ο άνδρας αυτοπυρπολήθηκε η ήταν o εμπρηστής.

Εν πάση περιπτώσει οι έρευνες των υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΠΥΡ συνεχίζονται μέχρι και αυτή τη στιγμή χωρίς να έχει αποκλειστεί ακόμη κανένα ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του if media πολλές είναι οι μέχρι τώρα ενδείξεις ότι πρόκειται για άτομο με ψυχολογικά προβλήματα ενώ δεν υπάρχει ακόμη κάποια βάσιμη μαρτυρία ότι στο σημείο βρισκόταν ακόμη ένας άνδρας ο οποίος διέφυγε.  

Σύμφωνα πάντα με το δικό μας ρεπορτάζ στο σημείο δεν βρέθηκαν εύφλεκτα υλικά τα οποία θα βοηθούσαν έναν αυτοπυρπολισμό κατι που μπερδεύει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.. Κ.Τ. If media

TO ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΥΡ

Υπέκυψε στα τραύματα του χθες την 17/09/2015 και περί ώρα 16:00 ο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων άνδρας που νοσηλευόταν με σοβαρά εγκαύματα στην ΜΕΘ Γ.Ν. Ρόδου.  Περιπολικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου ύστερα από ενημέρωση πολιτών για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 16/09/2015 και περί ώρα 20:00 στην περιοχή της Φιλερήμου, ανέσυρε τον εν λόγω εγκαυματία από το σημείο της πυρκαγιάς ο οποίος και διακομίστηκε άμεσα στο Γ.Ν. Ρόδου.

Η Υπηρεσία μας επενέβη με 8 υδροφόρα οχήματα και 25 υπαλλήλους. Η πυρκαγιά τέθηκε πολύ γρήγορα υπό έλεγχο με τη συνδρομή δύο (2) οχημάτων ΟΤΑ, εθελοντών και ιδιωτών αφού πρώτα κατέκαψε περίπου τρία (3) στρέμματα δάσους.

Για τα αίτια της πυρκαγιάς και τις συνθήκες τραυματισμού του αγνώστου ατόμου διενεργείται προανάκριση από το Ανακριτικό Γραφείο της Π.Υ. Ρόδου. Στα πλαίσια της διαδικασίας εξετάζονται όλα τα πιθανά ενδεχόμενα και συλλέγονται στοιχεία και πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες με σκοπό την ταυτοποίηση των στοιχείων του τραυματία.


Ροή Ειδήσεων