IFmedia

Κλείδωσε. Μαζί στην πίστα Χολίδης - Οικονομόπουλος

Sat 19 Sep 2015 22:00 127

Η φετινή χρονιά είναι πολύ δύσκολη. Δεν είναι λίγα τα νυχτερινά κέντρα που παραμένουν κλειστά, ενώ άλλοι επιχειρηματίες προσπαθούν με τα λίγα να «πιάσουν» πολλά. Την ώρα που επιχειρηματίες μοιράζουν «πιστόλια» και δεν πληρώνουν συνεργάτες τους και κόντρα στην κατάσταση που επικρατεί ο Θανάσης Παπαγεωργίου στήνει ένα αντρικό σχήμα στο Fever που αναμένεται να «τα σπάσει».

Και το γράφω έτσι καθώς το σχήμα είναι στημένο πάνω σε δυο καλλιτέχνες που τα τελευταία χρόνια είναι σουξεδαρισμένοι, είναι αρσενικοί, έχουν διαδραστικότητα στο κοινό και στη δουλειά τους-το σημαντικότερο- είναι σοβαροί και μετρημένοι.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και ο Χρήστος Χολίδης ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα απο τα μεγαλύτερα σε χωρητικότητα μαγαζιά της Αθήνας.

Και το κάνουν και οι δυο πολύ συνειδητοποιημένα. Ξέρουν καλά τις δυσκολίες. Ωστόσο και οι δυο διαθέτουν πολύ έντονα το ένστικτο του νικητή. Το πρόγραμμα εξ όσων μαθαίνω θα έχει τα πάντα.

Τα μουσικά ταξίδια με το Νίκο και τον «πόλεμο» του Χολίδη… τα καψούρικά του Χρήστου και τις «αρκούδες» του Οικονομοπουλου.

Το νού σας. Έρχονται…


Ροή Ειδήσεων