IFmedia

Πάλεψε αλλά δεν βγήκε νικητής...«Έφυγε» με αξιοπρέπεια… Καλό παράδεισο Δημήτρη !

Κυρ 22 Ιαν 2017 15:31 49131

Κυριακή σήμερα και ξύπνησα με αυτήν την ωραία διάθεση για Κυριακάτικες βόλτες.

Μέχρι που χτύπησε το τηλέφωνο μου και μου είπαν αυτό που δεν ήθελα ποτέ να ακούσω. "Ο Γάταρος ρε,ο Γάταρος χάθηκε" Το άκουσα και πάγωσαν όλα ,μαύρισαν όλα,σκοτείνιασα.

Για εσένα Γάταρε θα γράψω σήμερα,ξεχνώντας πρόσωπα γραμματική και κανόνες κειμένου.

Συναισθήματα θα αποτυπώσω σε αυτο εδω το κείμενο και δεν θα είναι μόνο δικά μου...Θα είναι δικά μας,από τους ανθρώπους που σε αγαπάμε ,που σε ζήσαμε ,που σε θαυμάσαμε ,που σε αγγίξαμε ,μοιραστήκαμε στιγμές και αυτα τα συναισθήματα θα τα μοιραστούν μαζί μας εκείνοι ολοι που δεν σε ήξεραν . Αυτός ειναι ο σκοπός άλλωστε ,να σε μάθουν...

Σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου του 2017 έφυγε απο την ζωή ο Δημήτρης Γάτης σε ηλικία μόλις 33 ετών.Αυτη η άτιμη αρρώστια που εχει κανει τόσο κακό σε τόσο κόσμο τον πήρε μακρυά μας.Τον πήρε και μας κάλυψε με ένα ολόμαυρο πέπλο.

Πάλεψε αλλα δεν βγήκε νικητής. «Έφυγε» με αξιοπρέπεια…!

Στις καρδιές μας όμως είναι νικητής .Πάντα ήταν νικητής ,γιατί το πρώτο πράγμα που τον χαρακτηρίζει έιναι το χαμόγελο του (μην μου ζητάτε να μιλήσω σε παρελθοντικό χρόνο ,ήταν ,είναι και θα παραμείνει πάντα εδώ στις καρδιές μας). Χαμογελαστός, ανεξάρτητος, δυνατός, γεμάτος ελπίδα, ενέργεια και καλή διάθεση!

Ο άνθρωπος που πάντα είχε ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού του για όλους και πόσο μάλλον την πόρτα της καρδιάς του...

Ένας άνθρωπος "ΑΝΘΡΩΠΟΣ" πάνω από όλα διατεθειμένος πάντα να βοηθήσει.Εκείνος που όποτε δεν ήσουν καλά ήξερε τον τρόπο να σε κάνει .Με εναν εξαιρετικό θαυμασμό για την οικογένεια του και με μια οικογένεια άξια θαυμασμού. Και τώρα πρέπει να πούμε αντίο..Μα πως να πούμε αντίο ;Δεν βγαίνει απο τα χείλη αυτή η λέξη ,δεν αποτυπώνεται σε χαρτί! Ένας άγγελος στην χώρα των αγγέλων ,στην θέση που του άξιζε !

Δημήτρης Γάτης ο Άγγελος που έζησε 33 ολόκληρα χρόνια στον πλανήτη των θνητών ..

Από όλους εμάς που σε αγαπάμε καλό Παράδεισο.Να μας προσέχεις απο εκεί ψηλά.Αιώνια η μνήμη σου.. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια..

Με απέραντη αγαπη και εκτίμηση προς το πρόσωπο σου: Ελεονώρα Δοντά / ifmedia


Ροή Ειδήσεων