IFmedia

Ο δάσκαλος από τη Ρόδο που ενθουσίασε τους κριτές και το κοινό του «Rising Star»

Wed 28 Dec 2016 18:18 26722

Ο Μανώλης είναι δάσκαλος από τη Ρόδο και θέλησε να δοκιμάσει το ταλέντο στο νέο show του ΑΝΤ1 «Rising Star». Στην πρώτη οντισιόν, ερμήνευσε το τραγούδι «Σ’ αγαπώ» του Μιχάλη Χατζηγιάννη και εκείνος που φάνηκε να ενθουσιάζεται πιο πολύ ήταν ο Αντώνης Ρέμος.

Ωστόσο με την εμφάνισή του στο stage, ο Μανώλης κατάφερε να ενθουσιάσει και τους τέσσερις κριτές αλλά και το κοινό. Ερμηνεύοντας το «Δεν έχω χρόνο» του Μιχάλη Χατζηγιάννη, όχι μόνο κατάφερε να σηκώσει τον τοίχο του «Rising Star» αλλά να συγκεντρώσει και το ποσοστό του 94%.

«Είσαι η έκπληξη», του είπε ο Χρήστος Μάστορας μετά το τέλος της ερμηνείας του.

O Μανώλης Βονάκης γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου 1993 στη Ροδο από οπου και κατάγεται .Από πολύ μικρός φαινόταν ότι ο δρόμος που θα διάλεγε ήταν αυτος της μουσικής . Η αγάπη του για τα μουσικά όργανα και ιδιαίτερα για την κιθάρα δεν άργησε να φανεί. Σε ηλικία 7 χρονων ξεκίνησε τις σπουδές του στην κιθάρα που διήρκησαν 7 χρονια κάνοντας παράλληλα θεωρια της μουσικής.

Στην ηλικία των 18 πηγαίνει στο Ρέθυμνο της Κρήτης για να σπουδάσει στο Παιδαγωγικο Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης , ενώ παράλληλα δουλευει σε διάφορα μαγαζιά της Κρήτης σημειώνοντας πολύ μεγάλη επιτυχία . Ασχολείται επαγγελματικά μέχρι σήμερα ,εχοντας δουλέψει σε πάρα πολλά μαγαζιά σε Αθήνα ,Ροδο ,Κρήτη . Εχει τραγουδήσει σε πολλά διαφορετικά μαγαζιά όπως ρακαδικα ,bars clubs και μπουζούκια πράγμα που τον βοηθάει στο να μαζεύει εμπειρίες .

Εκτός από την ερμηνεία των όμορφων τραγουδιών ο Μανώλης Βονακης συνθέτει μουσική και ορισμένες φορες και στίχους. .Η Μουσική για εκείνον δεν τελειώνει ποτέ και πουθενά .


Video Gallery

Ροή Ειδήσεων