IFmedia

Aποκάλυψη "βόμβα" της Τατιάνας: "Το διαζύγιο είναι μονόδρομος"

Tue 25 Aug 2015 11:23 398

Σε μια κατάθεση ψυχής η παρουσιάστρια αποκαλύπτει πρώτη φορά τους λόγους που την οδήγησαν στο διαζύγιο.

ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ/ Περιοδικό YES

Η απόφαση ήταν δύσκολη. Ύστερα από τόσα χρόνια κοινής πορείας η στιγμή να τραβήξουν χωριστούς δρόμους έφτασε. Όσο και αν μέσα της πονούσε, η Τατιάνα Στεφανίδου γνώριζε πως το διαζύγιο ήταν μονόδρομος.

Ο χωρισμός της παρουσιάστριας έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία, αποτελώντας το μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού. Τίποτα δεν πρόδιδε πως η σχέση τους περνούσε κρίση, όμως τελικά η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Ύστερα από πολλή σκέψη και δάκρυα η Τατιάνα αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή. «Ήταν δύσκολη απόφαση. Χρειάστηκε πολλή σκέψη η αλλαγή τηλεοπτικής στέγης», παραδέχεται.

Το «διαζύγιό» της με το STAR, όπως παραδέχεται, ήταν επώδυνο. Η Τατιάνα θεωρούσε τους συνεργάτες της εκεί οικογένειά της, χαρακτηρίζοντας ουκ ολίγες φορές τη σχέση της με τους ιθύνοντες του σταθμού ως «γάμο». Παρόλο που είχε όλη τη διάθεση η συνεργασία τους να συνεχιστεί, βλέποντας πως οι επιθυμίες και τα θέλω της δεν ταυτίζονται με εκείνα της άλλης πλευράς, συνειδητοποίησε πως η στιγμή για τη μεγάλη αλλαγή έφτασε. «Οι επαγγελματικές μας σχέσεις είναι λίγο σαν το γάμο. Όταν τα θέλω των δύο πλευρών δεν βρίσκουν κοινή έκφραση, κι όταν το κοινό πάθος για δημιουργία χαθεί, τότε οι δρόμοι πρέπει να χωρίζουν, αν υπάρχει άλλος δρόμος και όχι αδιέξοδο», γράφει μέσα από το προσωπικό της blog.

Όπως είχε αποκαλύψει το "YES!", παρά τις συζητήσεις που είχε με το κανάλι της Κηφισιάς, η Τατιάνα δεν δέχτηκε να μείνει μια ακόμη χρονιά απέναντι από τον «τυφώνα» Ελένη Μενεγάκη ρισκάρωντας την καριέρα της, γι' αυτό και προτίμησε να κάνει μια νέα αργή. Παρότι όπως έδειξε και στην τελευταία της εκπομπή, η στιγμή του αποχωρισμού ήταν δύσκολη, ξέρει πως στη νέα της τηλεοπτική στέγη στο «Ε» θα βρει όλα εκείνα που ονειρεύεται. Άλλωστε υποσχέθηκε στους τηλεθεατές πως θα δουλέψει με πάθος και μεράκι προκειμένου η επόμενη τηλεοπτική χρονιά να τη βρει στα καλύτερά της.

Σύμμαχός της ο Νίκος

Δίπλα της από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να διαλύσει το «γάμο» της ήταν ο σύζυγός της Νίκος Ευαγγελάτος. Σε εκείνον είχε εκμυστηρευτεί τους ενδοιασμούς της σχετικά με την παραμονή της στο STAR, με το δημοσιογράφο να την παρακινεί να ενδώσει στο επίμονο φλερτ του «Ε». «Ο Νίκος έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Τατιάνα γι' αυτό είναι σίγουρος πως το νέο της τηλεοπτικό βήμα θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία», αποκαλύπτει φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού. Βλέποντας αυτήν τη σιγουριά του Νίκου, η Τατιάνα πήρε δύναμη διώχνοντας κάθε ανασφάλεια. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που έχει παραδεχτεί πως πριν από κάθε της απόφαση τον συμβουλεύεται. Έτσι έχοντας ακόμα μια φορά τη στήριξή του νιώθει έτοιμη να ορμήσει στην τηλεοπτική αρένα και να αναμετρηθεί με τους αντιπάλους της.

Το τελευταίο ταξίδι

Προτού επιστρέψει στην Αθήνα για να προετοιμαστεί για το νέο της εγχείρημα, η Τατιάνα μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά τους Νικόλα και Λυδία, πραγματοποίησε την τελευταία της απόδραση για φέτος το καλοκαίρι. Προορισμός της οικογένειας Ευαγγελάτου ήταν η Σέριφος, όπου πέρασαν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από κάθε άγχος και στρες. Αν και από το μυαλό της δαιμόνιας «Τάτι» δεν έφυγαν οι ιδέες που έχει για την απογευματινή εκπομπή στο «Ε», τα ντοκουμέντα που δημοσίευσε στα social media μαρτυρούν πως έστω και λίγο κατάφερε να χαλαρώσει. Μάλιστα δεν δίστασε μαζί με τον Νίκο να φορέσουν τη μάσκα θαλάσσης τους και να επιδοθούν σε υποβρύχιες βουτιές.

Το μήνυμα του Ευαγγελάτου

Δεν συνηθίζει να ανταλλάσει δημόσια λόγια αγάπης για τη σύζυγό του, όταν όμως το κάνει εκπλήσσει ευχάριστα τους πάντες. Με ένα T-shirt του ο Νίκος θέλησε να εκφράσει την αγάπη του στην Τατιάνα δείχνοντας πως πάνω από όλα διαθέτει χιούμορ. «Δεν χρειάζομαι το google η γυναίκα μου τα ξέρει» έγραφε η μπλούζα του με τη Στεφανίδου να δημοσιεύει στο blog της τη συγκεκριμένη φωτογραφία όλο καμάρι. Το σίγουρο είναι πως ύστερα από 16 χρόνια κοινής πορείας η Τατιάνα και ο Νίκος σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύουν πόσο ερωτευμένοι είναι. 


Ροή Ειδήσεων