IFmedia

«Βόμβα» από Σπυροπούλου για τη σχέση της με Ελένη Μενεγάκη!

Δευ 02 Μάρ 2015 15:57 648

Καλεσμένη στο Mega με ΜΙΑ ήταν η Κων/να Σπυροπούλου το πρωί της Δευτέρας (2/3) και η νεαρή παρουσιάστρια είπε πολλά, φαινόμενο σπάνιο για εκείνην.

Ας πούμε, μίλησε ανοιχτά για την αγωγή που έκανε στον Γιώργο Λιαγκα, ενώ για πρώτη φορά μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη.

«Το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να σου δώσει ένας άνθρωπος είναι που υπάρχει στη ζωή σου. Αυτό κρατάω από όλες τις φιλίες που έχω κάνει. Με πολλούς ανθρώπους που έχουν περάσει από τη ζωή μου είμαι ευγνώμων που υπήρξαν εκείνη τη χρονική στιγμή και μου έμαθαν πολλά πράγματα. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω, δε γίνεται να αλλάξει αυτό το πράγμα, έχω ζήσει πολύ όμορφες στιγμές μαζί της και μακάρι να μου δοθεί ο χρόνος να ξαναζήσω" είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Είμαστε σε διαφορετικά μήκη κύματος. Την βλέπω στο κανάλι, όλα καλά, απλά δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε». Και αυτό το «δε μπορούμε να συνυπάρξουμε» μας τάραξε, αφού μέχρι τον περασμένο Αύγουστο μια χαρά συνυπήρχαν!

Και κατέληξε με μία απρόσμενη ατάκα: «Καλό θα ήταν να ρωτήσουν την ίδια την Ελένη Μενεγάκη για το πώς είναι η σχέση μας».

Και κατά κάποιον τρόπο επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα, ότι η Ελένη έχει πάψει προ πολλού να της παρέχει στήριξη.

www.womenonly.gr


Ροή Ειδήσεων