Demy: Το μετέωρο βήμα, ο χωρισμός και το κάψιμο στην πιάτσα

Πεμ 29 Ιαν 2015 23:13 161

Εδώ και μέρες αναρωτιέμαι αν έχει συμβεί και τι έχει συμβεί με την Demy. Αυτό το υπέροχο κορίτσι με την ξεχωριστή παιδεία και ανατροφή που βρέθηκε απο πολύ μικρή στα φώτα της δημοσιότητας.

Ένα κορίτσι που φέτος συστήθηκε για τα καλά στο τηλεοπτικό κοινό με την συμμετοχή της στο παιδικό παιχνίδι μουσικής του Mega ενώ παράλληλα έδωσε τροφή για ουκ ολίγα σχόλια με τον χωρισμό της από τον Πετρετζίκη.

Ένας χωρισμός που βεβαίως δεν ήταν πολιτισμένος όπως οι δυο μεριές αφήνουν να εννοηθεί και που σε καμία περίπτωση δεν έφταιγε ΜΟΝΟ η απόσταση.

Όμως το project Demy δεν είναι όλα τα παραπάνω. Δεν είναι μια τηλεπερσόνα που δίνει υλικό για να γεμίζουν σελίδες τα περιοδικά ποικίλης ύλης αλλά και εμείς εδώ στους ιστότοπους.

Η Demy είναι ερμηνεύτρια. Είναι τραγουδίστρια, η οποία έχει μπροστά της μια τεράστια ευκαιρία. Και λόγω δυνατοτήτων και λόγω συγκυριών μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα.

Να σας δώσω ένα παράδειγμα; Η απουσία της Παπαρίζου απο την πιάτσα και το κενό της στον καλλιτεχνικό εγχώριο χάρτη συνιστά μια τεράστια ευκαιρία για την μικρή. Μια ευκαιρία που κακώς εξαντλείται σε μπουζουκομάγαζα μόνο και μόνο για να γεμίζουν οι τσέπες των managers.

Και αυτό το βήμα είναι μετέωρο. Είναι κάψιμο.  Μάλιστα μαθαίνω πως για κάποιο λόγο που μόνο εκείνη και τα στελέχη της δισκογραφικής γνωρίζουν… η Demy είναι και δηλώνει στεναχωρημένη από την συμπεριφορά κάποιων κοντά της. Λέτε να φταίει η μεγαλύτερη προσοχή που δίνουν σε άλλους ομόσταβλους καλλιτέχνες και όχι σ΄εκείνη;

Λέτε να έχουμε διαζύγιο; Λέτε το όνειρο να μην είναι και τόσο ρόδινο στο τέλος;

Οψόμεθα...

Πηγή: nassos blog