IFmedia

Ρόδιος επιχειρηματίας από σήμερα Χορηγός και Υποστηρικτής της οικογένειας του Ολυμπιακού.(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

2893

Οι Πειραιώτες έκαναν σήμερα γνωστό ακόμη έναν χορηγό του Ολυμπιακού.

 

Πρόκειται για την εταιρεία MONEYSAFE που από σήμερα θα είναι χορηγός και υποστηρικτής της οικογένειας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας MONEYSAFE με καταγωγή απο την Ρόδο κ. Γιώργος Παναγιώτου δήλωσε σημερινή συνέντευξη τύπου  τα παρακάτω:

“Νοιώθω πολύ υπερήφανος που η Moneysafe είναι πλέον μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Η συνεργασία με τον μεγαλύτερο πολυαθλητικό σύλλογο της Ελλάδος και έναν από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης, μας δίνει χαρά και μας γεμίζει ευθύνη. Η Moneysafe, κορυφαίο προϊόν στον τομέα της, συνεργάζεται μόνο με κορυφαίους και ο Ολυμπιακός είναι μονόδρομος στον αθλητισμό και όχι μόνο. Μπορεί να μην ξεκινήσαμε από την αρχή της σεζόν, όμως υπάρχει διάθεση να καλύψουμε χαμένο έδαφος και να πραγματοποιήσουμε μαζί επιτυχίες και να πανηγυρίσουμε τίτλους, για πολλά χρόνια ακόμα. Πρόθεσή μας είναι να αναπτύξουμε και να εξελίξουμε την συνεργασία μας σε πολλά επίπεδα αφού ο Ολυμπιακός αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε πολλούς τομείς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη για την άψογη συνεργασία. Σεβόμενοι την ιστορία και το μέγεθος του Ολυμπιακού και τα εκατομμύρια φιλάθλων, θα είμαστε δίπλα στην ομάδα και τον νιώθει υπερήφανος που η εταιρία του συνεργάζεται πλέον με τον κορυφαίο αθλητικό σύλλογο της Ελλάδας.

 

Τα τελευταία χρόνια τα ερασιτεχνικά τμήματα του Ολυμπιακού έχουν αλλάξει επίπεδο. Με κινήσεις που θυμίζουν μεγάλα επαγγελματικά κλαμπ, σε όλα τα επίπεδα, ο Ολυμπιακός με πρόεδρο τον Μιχάλη Κουντούρη βαδίζει στον δρόμο των τίτλων.

Όμως για να διατηρηθεί εκεί, θα πρέπει άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα να βοηθούν οικονομικά. Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα παρουσιάστηκε από τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, η νέα εταιρία που προστέθηκε στους χορηγούς του Θρύλου.

Πρόκειται για την Moneysafe, την προπληρωμένη κάρτα που σου προσφέρει απίστευτη οικονομική ευελιξία στις πληρωμές. Παρουσία του προέδρου της Moneysafe card, κ. Γιώργου Παναγιώτου, της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνας Τσιλιγγίρη και των αθλητών και αθλητριών, Φιλίποφ, Δελακά, Μπόνη και Λαμπρούση, παρουσιάστηκε η έναρξη της συνεργασίας.

Από τη δική της πλευρά, η γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη ευχαρίστησε την MoneySafe για τη συνεργασία, σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για όλη την Ελλάδα, σημειώνοντας πως θα βοηθήσει τον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο. Συμπλήρωσε δε πως θα υπάρξουν συνεχείς επαφές με την εν λόγω εταιρία γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα και πρέπει να κερδίσουν το… χρόνο. Στο προσεχές διάστημα θα υπάρξουν και ανακοινώσεις διότι υπάρχει σκέψη μέσα από αυτή τη διαδικασία να υπάρξουν προνόμια για τα μέλη του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. αλλά και όσους αποκτούν την κάρτα Φιλάθλου του συλλόγου.

Πραγματοποιώντας αγορές με τη MoneySafe MasterCard® είστε ασφαλείς και προστατευμένοι. Επιπλέον οι λεπτομέρειες του λογαριασμού τραπέζης σας και τα προσωπικά σας στοιχεία είναι προστατευμένα από κλοπή εφόσον δεν είναι συνδεδεμένα με τη κάρτα σας. Η προπληρωμένη λειτουργία είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους να πραγματοποιείτε συναλλαγές στο διαδίκτυο. Το ότι είναι προπληρωμένη σημαίνει ότι δε μπορείτε να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από αυτά που έχετε φορτώσει και είναι διαθέσιμα στη κάρτα σας .
Παράλληλα, αποχαιρετάτε τα capital controls, αφού υπάρχει δυνατότητα ανάληψης από τα ATM μέχρι 2.400 ευρώ ημερησίως!

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ : https://www.moneysafecard.com/

 

 


Gallery

Ροή Ειδήσεων