IFmedia

Γιατί η Turkish Airlines προτιμά τους Έλληνες πιλότους

Τρι 17 Μάι 2016 16:18 1152

Τους 77 έφτασαν οι Έλληνες πιλότοι στην Turkish Airlines, και πλέον αποτελούν το μεγαλύτερο ποσοστό μεταξύ των περίπου 800 ξένων πιλότων στην εταιρεία.

«Η αλματώδης ανάπτυξη της Turkish Airlines, είχε ως συνέπεια την ανάγκη για έμπειρους πιλότους αεροσκαφών που να καλύπτουν τα αυστηρά πρότυπα και τις προδιαγραφές της εταιρείας», όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Turkish Airlines.

Ανάμεσα στους περίπου 4500 πιλότους συνολικά, οι Έλληνες πιλότοι αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της τόσο σπουδαίας αυτής επαγγελματικής κατηγορίας στην εταιρεία.

Συμβάλουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, στη γρήγορη και με ασφάλεια μεταφορά εκατοντάδων χιλιάδων επιβατών ετησίως, σχεδόν σε κάθε σημείο του πλανήτη που καλύπτει το δίκτυο των 285 προορισμών της Turkish Airlines, συνεχίζει.

«Θεωρώ τύχη τη συνεργασία μου με την Turkish Airlines για πολλούς λόγους», σημειώνει ο κ. Γιάννης Σταυριανός, ο οποίος εργάζεται τα τελευταία 4 χρόνια ως πιλότος στην Turkish Airlines. «Είναι πολύ κοντά στην Ελλάδα και είναι εύκολο να διατηρώ επαφή με την οικογένεια και τους φίλους μου. Επισκέπτομαι την Αθήνα, ακόμα και όταν έχω μια ημέρα ρεπό.» Ο κ. Σταυριανός αναφέρεται επίσης και στην ανάπτυξη της Turkish Airlines, «Όταν εντάχθηκα στο δυναμικό της εταιρείας, θυμάμαι ότι είχε αποκτήσει το 200ο αεροπλάνο. Τέσσερα χρόνια μετά, έχει φθάσει στα 309 αεροσκάφη, δηλαδή μια αύξηση πάνω από 50%, ενώ και οι προορισμοί που εξυπηρετούμε υπερδιπλασιάστηκαν. Πρόκειται σίγουρα για μια εντυπωσιακή εξέλιξη».


Ροή Ειδήσεων