IFmedia

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο γνωστός «Μπάμπης»

Wed 24 May 2017 19:31 60223

 

«Έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, στα 48 του χρόνια, ο γνωστός σαν «Μπάμπης» Χαράλαμπος Παπαδάκης

Ο Μπάμπης με καταγωγή από τις Σέρρες αλλά με μόνιμη κατοικία του τα τελευταία 30 χρόνια την Ρόδο άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα στις 9:30 το πρωί στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.  

Ο Μπάμπης όλα αυτά τα χρόνια εργαζόταν ως υποδοχή σε εστιατόρια του νησιού της Ρόδου. Για πολλά χρονιά εργάστηκε στην περιοχή Φαληράκι ενώ τα τελευταία τρία χρονιά τον συναντούσαμε καθημερινά σε σνακ μπαρ-εστιατόριο του πεζόδρομου στην Δημ. Θεοδωράκη.

Ακριβώς πριν δυο μήνες παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Ρόδου.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Τέταρτης στις 17 Μαΐου όταν ο Μπάμπης εν ώρα εργασίας αισθάνθηκε δυνατό κοιλόπονο χάνοντας σχεδόν τις αισθήσεις του. Αμέσως οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου όπου μετά από μια σειρά εξετάσεων η διάγνωση έδειξε  φλεγμονή στο παχύ έντερο.

Ακολούθησε για πέντε μέρες φαρμακευτική αγωγή εντός του Νοσοκομείου αλλά χωρίς να υπάρξει απολύτως καμία βελτίωση στην υγεία του. Την Τρίτη το πρωί οι γιατροί αποφάσισαν να τον οδηγήσουν επειγόντως στο χειρουργείο και κατόπιν τον πήγαν στην εντατική μονάδα. Σήμερα στις 09:30 το δίμετρο παλικάρι δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή.

 

Καλό παράδεισο φίλε Μπάμπη !!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν θα σε ανταμώσουμε… θα είσαι εκεί στη πόρτα του Παραδείσου όπως μόνο εσύ ξέρεις…

Κ.Τ. if media             


Ροή Ειδήσεων