IFmedia

Ο Γιάννης, ο Φώτης το «δαχτυλίδι…» και η Ρόδος των Πρωταθλητών!

Sat 18 Nov 2017 15:56 3093

του Κωνσταντίνου Τύρελη

 

Ένας ακόμη αγώνας για το Πανελλήνιο Κύπελλο Σωματικής Διάπλασης έγινε πριν λίγες μέρες, στο Νovotel της Αθηνάς. Πέραν όμως από τις σκληρές μάχες επί της σκηνής, αφού το επίπεδο των αθλητών ήταν πολύ υψηλό, το στίγμα για το νησί της Ρόδου ήταν ένα και μοναδικό.

Ο Γιάννης Μάγκος χωρίς να το φωνάξει αλλά με έναν αριστουργηματικό τρόπο δίδαξε ήθος, αλλά και σεβασμό προς το συγκεκριμένο άθλημα που τόσο πολύ αγαπά.

Στην ίδια σκηνή όπου πέρυσι, την ίδια εποχή, πέρασε το δαχτυλίδι στην αγαπημένη του Βούλα Γκασιάμη,  αυτή τη φορά πέρασε το "δαχτυλίδι" στον Φώτη Χατζηγεωργίου. Βέβαια θα μου πείτε σε αυτό το άθλημα δεν χωράνε δαχτυλίδια αλλά οι επιτυχίες έρχονται μετά από θυσίες και κόπους αρκετών ετών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Γιάννης κατά την προσωπική μου εκτίμηση επένδυσε τις γνώσεις του και την εμπειρία του στον ιδανικό άνθρωπο για να συνεχίσει αυτή την καταπληκτική του διαδρομή στο συγκεκριμένο άθλημα. Επένδυσε σε έναν αθλητή, που πέραν από τα υψηλά σωματικά του προσόντα, διακρίνετε για τον ακμαιότατο χαραχτήρα του, το ήθος του αλλά και τον υπερβολικό ζήλο του για το άθλημα της Σωματικής Διάπλασης.

Ένα άθλημα που, πρωτίστως, περιβάλλετε από εξάσκηση, πειθαρχεία, επιμονή. Στοιχεία που αναμφισβήτητα διαθέτει ο Ρόδιος αθλητής Φώτης Χατζηγεωργίου.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες λοιπόν και μεγάλα λόγια το "δαχτυλίδι" πέρασε από τον μοναδικό Γιάννη στον Φώτη με έναν απόλυτα επιτυχημένο τρόπο που δίνει στο άθλημα την αξία που του αναλογεί.

Εμείς θα ευχηθούμε στον πρωταθλητή μας Γιάννη Μάγκο, που μερίμνησε να μην μείνει το νησί της Ρόδου ορφανό στις σκηνές σωματικής διάπλασης, καλή επιτυχία στην τελευταία επίσημη παρουσία του, που θα γίνει στους αγώνες για το Mr Universe της NAC στο Αμβούργο.

Τώρα, όσο για τον Φώτη με ανθρώπους πίσω του, όπως ο Γιάννης Μάγκος αλλά και ο καταξιωμένος προπονητής Δαβίδ Μπαλασάς, το μόνο βέβαιο είναι ότι το μέλλον του ανήκει και θα δώσει συνέχεια στην ιστορικότητα και τις διακρίσεις της Ρόδου στο συγκεκριμένο άθλημα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και πέρα απο τα σύνορα αυτης.

Συγχαρητήρια και στους δυο που για ακόμη μια φορά αποδείξατε ότι, αυτό το κατά τα αλλά παρεξηγημένο από αρκετούς άθλημα, αποτελείται από ένα προϊόν σοβαρότητας αλλά παράλληλα διδάσκει και ήθος !   

Κωνσταντίνος Τύρελης, if media


Ροή Ειδήσεων
Thu 01 Jan 1970 02:00