IFmedia

Μεταγραφή που σπάει τα ταμεία στον Ολυμπιακό

Tue 03 May 2016 11:52 16048

 

Έτοιμος να κάνει όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα να παραμιλάει είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο Ολυμπιακός είναι μία τεράστια ελληνική ομάδα και ανήκει στο κλαμπ των μεγάλων στην Ευρώπη.

Για αυτό και κάθε χρόνο συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και διεκδικεί με αξιώσεις τους εγχώριους τίτλους.

Μοιραία έχει ένα μεγάλο ρόστερ, από πολλούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές, που κάνουν τη διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη...

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια έχει αποδείξει ότι γνωρίζει τον τρόπο να πουλάει ακριβά, κι αυτό δημιουργεί ένα έξτρα κίνητρο σε φιλόδοξους ποδοσφαιριστές να έρθουν στην Ελλάδα: Γνωρίζουν ότι μέσω του πρωταθλητισμού και της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, μπορεί να ανοίξει πόρτα για ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Μία πόρτα που είναι ορθάνοιχτη, καθώς όπως έχουμε δει τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός γνωρίζει πού και πόσο να πουλήσει (πχ. Σάμαρης, Μήτρογλου, Μανωλάς κ.α.).

Με το όνομα του Μαζουάκου να βρίσκεται τώρα στο προσκήνιο, καθώς όπως γράφουν στην Ιταλία οι Ρόμα, Ίντερ και Τζένοα θελουν τον παίκτη. Μάλιστα, οι δυο πρώτες κάνουν σκάουτινγκ από πέρσι το καλοκαίρι...

Όπως αποκαλύπτει η στήλη SportDog Penalty του Σκύλου, στο twitter, η Τζένοα θα μπορούσε να τον αγοράσει μόνο αν χρησιμοποιηθεί από άλλη μεγάλη ιταλική ομάδα ως... μπροστινή και με την μορφή της συνιδιοκτησίας!

Από εκεί και πέρα, άλλωστε, αυτό που λένε στην ιταλική πιάτσα των ατζέντηδων είναι πως το κοστολόγιό του κυμαίνεται στα 7 εκ. ευρώ και όχι στα 10 που ακούγεται στο Λιμάνι!

Και τουλάχιστον οι ιταλικές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Μαζουάκου, γνωρίζουν πως με 7 μύρια συν ποσοστό μεταπώλησης, γίνεται το μεταγραφικο deal!

Μία πολύ καλή συμφωνία, αν τελικά προκύψει, αν αναλογιστούμε ότι η φετινή αγωνιστική περίοδος δεν ήταν καλή για τον Γάλλο άσο, δεδομένου ότι είχε μόνιμα το μυαλό του στη μεταγραφή.

Αν τον πουλήσει ο Ολυμπιακός με 7 - 7,5 εκ. ευρώ και κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης, θα πρόκειται για σπουδαίο deal!

Να παει το παιδί να παίξει την μπάλα του σε κάποια ομάδα, να αποκτήσει ξανά καλή ψυχολογία και να κάνει σούπερ εμφανίσεις και, ποιος ξέρει, αύριο - μεθαύριο να χτυπήσει ξανά μεταγραφή και ο Ολυμπιακός να βάλει ξανά λεφτά στα ταμεία του...


Ροή Ειδήσεων