IFmedia

Over the knee boots…COMEBACK! Πως να της φορέσεις

Τετ 04 Νοέ 2015 17:22 835

Η επιστροφή της μπότας over the knee είναι γεγονός. Κυριαρχεί στα catwalk και τις εμπιστεύονται πολλές διάσημες star-fashion bloggers. Mια από αυτές είναι και η Olivia Palermo. Φέτος αν θες να είσαι in style πρέπει να τολμήσεις να τις φορέσεις. Υπόσχονται να απογειώσουν τις εμφανίσεις σου αν ακολουθήσεις μερικά εύκολα tips!

Οι μπότες Over the knee είναι από μόνες τους super sexy και εντυπωσιακές. Το outfit πρέπει να είναι όσο πιο απλό γίνεται χωρίς υπερβολές μιας και όπως αναφέρει γνωστός κανόνας της μόδας, στις εμφανίσεις μας πρέπει να επιλέγουμε πάντα  ένα εντυπωσιακό κομμάτι, παραπάνω από ένα θα μας κάνει να υπερβάλουμε και να μην έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η φούστα ή το φόρεμα δεν θα πρέπει να είναι πολύ κοντό όπως επίσης να μην είναι πολύ εφαρμοστό.Συνδυάζεται τέλεια με girly φορέματα  και δημιουργεί μια sexy αντίθεση.Σε περίπτωση που θελήσουμε να τις συνδυάσουμε με παντελόνι θα πρέπει να είναι αποκλειστικά και μόνο skinny.

Ταιριάζει πολύ με jumpsuit shorts σε άνετη γραμμή. Τέλος δοκίμασε να τις φορέσεις με ψηλόμεσες φούστες ή σορτς. Ανεβάζοντας το μήκος της μέσης + το ψηλό μήκος της μπότας θα δείξει ακόμη πιο μακριά τα πόδια σου. Συνδύασέ τες από το πρωί μέχρι το βράδυ, σίγουρο είναι ότι θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου ως το φετινό hot shoe trend. Παρακάτω θα δεις μερικούς από τους αγαπημένους μου συνδυασμούς. Stay tuned

!http://.lifestyleoptions.gr/


Ροή Ειδήσεων