IFmedia

Το πιο ακριβό ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια - Πουλήθηκε σε τιμή ρεκόρ

Παρ 06 Φεβ 2015 20:19 1026

Το πιο πολυτελές παραλιακό θέρετρο της νότιας Καλιφόρνια πουλήθηκε σε τιμή ρεκόρ που ανήλθε στα 360 εκατομμύρια δολάρια.

Η τιμή πώλησης του υπερπολυτελούς και γνωστού στους κύκλους των πλουσίων των δυτικών ακτών των ΗΠΑ –και όχι μόνο- «Montage Laguna Beach» ήταν τόσο μεγάλη που… κάθε δωμάτιο ήταν σα να πουλήθηκε έναντι 1,4 εκατ. δολαρίων.

Μόνο το Four Seasons Resort Hualalai στη Χαβάη και το Waldorf Astoria στη Νέα Υόρκη έχουν πουληθεί με υψηλότερη τιμή ανά δωμάτιο.

Στην περιοχή της Καλιφόρνια τα προηγούμενα «πρωτεία πώλησης» κατείχε το ιστορικό ξενοδοχείο Coronado στο Σαν Ντιέγκο, το οποίο είχε πουληθεί έναντι 1 εκατ. δολαρίων για κάθε δωμάτιο που διέθετε.

Το υψηλών προδιαγραφών και για πολύ ακριβά γούστα ξενοδοχείο απέκτησε η επενδυτική εταιρεία Strategic Hotels and Resorts Inc. από το Σικάγο.

Το ξενοδοχείο είχε ανοίξει το 2003 και βρίσκεται σε μια παραθαλάσσια έκταση στο South Coast Highway στην περίφημη παραλία Laguna Beach, μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Δυτικής Ακτής.

Τα δωμάτια στοιχίζουν από 900 δολάρια τη βραδιά, με τις τιμές να ανεβαίνουν κατακόρυφα για τα bungalows και τις ιδιωτικές βίλες.


Ροή Ειδήσεων