IFmedia

Οι 10 δημοφιλέστεροι προορισμοί του Instagram

Τρι 09 Δεκ 2014 11:28 784

Ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, το Instagram κερδίζει καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες φανατικούς χρήστες!

Μια φωτογραφία μπορεί να κάνει σε δευτερόλεπτα το γύρο του κόσμου, κερδίζοντας το θαυμασμό, που εξαργυρώνεται σε πολλά likes.

Έχοντας μετατραπεί σε μια πολύ χρήσιμη πηγή πληροφοριών για τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, το Instagram αναδεικνύει και για φέτος τους δέκα δημοφιλέστερους προορισμούς του σε όλο τον κόσμο.

Στην κορυφή της λίστας φιγουράρει η Disneyland στην Καλιφόρνια, καθώς κέρδισε τις περισσότερες φωτογραφίες από οποιοδήποτε άλλο μέρος του κόσμου.

Ο περσινός νικητής, το πολυτελές εμπορικό κέντρο καταστημάτων της Μπανγκόκ, Siam Paragon, έπεσε στο νούμερο τέσσερα, ενώ οι Ηνωμένες Πολιτείες κυριαρχούν στη λίστα κερδίζοντας τέσσερις θέσεις.

Παράλληλα, η Μόσχα έκανε το ντεμπούτο της στο φετινό κατάλογο με δύο αξιοθέατα, το Gorky Park και την Κόκκινη Πλατεία, ενώ και το Μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι και το εμπορικό κέντρο Dubai Mall είναι ανάμεσα στις νέες καταχωρήσεις.

Οι 10 δημοφιλέστεροι προορισμοί του Instagram είναι:

10. Dubai Mall, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

9. Yankee Stadium, Νέα Υόρκη

8. Madison Square Garden, Νέα Υόρκη

7. Κόκκινη Πλατεία, Μόσχα

6. Μουσείο Λούβρου, Παρίσι

5. Gorky Park, Μόσχα

4. Siam Paragon, Μπανγκόκ

3. Times Square, Νέα Υόρκη

2. Dodger Stadium, Λος Άντζελες, Καλιφόρνια

1. Disneyland, Anaheim, Καλιφόρνια

 
 

Ροή Ειδήσεων