IFmedia

Έρχονται τα σούπερ υποβρύχια - Η απόλυτη θαλάσσια χλιδή (Photos - Video)

2360

Οι επισκέπτες μπορούν να δουν ταινία στο σινεμά που έχει, να δειπνήσουν στα ανοιχτά δωμάτια ή να κολυμπήσουν στην πισίνα του καταστρώματος, εύκολα και απλά.Επιπλέον, περιλαμβάνει ασανσέρ, βιβλιοθήκες και ιδιωτικές βεράντες. Είναι σαν ένα ξενοδοχείο που, όμως, βρίσκεται μέσα στο νερό.

«Αυτό που προσπαθούμε είναι να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου εξωτερικό και εσωτερικό αλληλεπιδρά αρμονικά», αναφέρει ο Κρίστιαν Γκάμπολντ, διευθύνων σύμβουλος και επικεφαλής σχεδιασμού της Migaloo, στο Architectural Digest. Οι διαστάσεις του είναι ίδιες με ένα υποβρύχιο Virginia-class του αμερικανικού ναυτικού με την εταιρεία να διαθέτει τέσσερα υποβρύχια σκάφη αναψυχής: το Μ2, Μ5, Μ6 και Μ7.

Το Μ5 διαθέτει τρεις μεγάλες αίθουσες, σαλόνι, τραπεζαρία και κήπο. Διαθέτει τρεις ορόφους και μπορεί να φιλοξενήσει 19 άτομα πληρώματος και πάνω από 36 καλεσμένους. Μάλιστα, έχει ένα μίνι «λιμάνι», με το οποίο μπορεί να συνδεθεί, όταν βαρεθεί την υποβρύχια ζωή.

Από την άλλη πλευρά, το Μ6 έχει πιο μοντέρνο σχεδιασμό, με αίθουσες πολλαπλών επιπέδων.Με μήκος από 140 με 160 μέτρα, ανάλογα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη.

Το Μ7 δεν είναι ένα απλό υποβρύχιο αναψυχής, καθώς μπορεί να αγγίξει και τα 283 μέτρα.


Ροή Ειδήσεων
Thu 01 Jan 1970 02:00