IFmedia

Τινάζει την μπάνκα ο Μαρινάκης για να φέρει όνομα-έκπληξη

Σαβ 14 Μάι 2016 12:25 971

Διαφορετικά περίμεναν ότι θα εξελιχθούν τα πράγματα στον Ολυμπιακό τη φετινή αγωνιστική περίοδο και, τελικά, διαφορετικά έγιναν.

Γιατί οι Πειραιώτες είχαν σχεδιάσει να αρχίσουν νωρίτερα τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, τις μεταγραφές κ.λπ., δεδομένου ότι φέτος θα χρειαστεί να δώσουν προκριματικούς αγώνες για να περάσουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το θέμα με την αναβολή του τελικού Κυπέλλου, όμως, πήγε πίσω αρκετές υποθέσεις του συλλόγου και, τώρα, χρειάζεται να μείνει το πόδι στο γκάζι για να προλάβουν...

Με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν αποφασίσει φέτος να ρίξουν μπόλικο χρήμα για να γίνει μία συγκεκριμένη μεταγραφή, που είναι περίπου ανεξάρτητη από τις υπόλοιπες.

Γιατί οι πληροφορίες που υπάρχουν από την πλατεία Αλέξανδρας, αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι αποφασισμένος να τινάξει την μπάνκα, να δώσει πολλά λεφτά για να αποκτήσει έναν πολύ μεγάλο στόπερ, τοπ επιπέδου!

Το πρόβλημα στα μετόπισθεν κάνει μπαμ για τον Ολυμπιακό και λύσεις τύπου Μποτία ή Ντα Κόστα είναι μεν καλές, αλλά δίπλα σε ένα σούπερ στόπερ...

Για αυτό και έχουν αποφασίσει φέτος να φέρουν στην Ελλάδα έναν σούπερ αμυντικό, το όνομά του οποίου όμως δεν έχει διαρρεύσει πουθενά!

Ο τελικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ πλησιάζει, οπότε λίγη υπομονή ακόμα και το θέμα αναμένεται να "τρέξει" πιο γρήγορα και, κατ' επέκταση, να μάθουμε και περισσότερες πληροφορίες...


Ροή Ειδήσεων