IFmedia

Απίστευτες σκηνές σε γήπεδο της Πάτρας - Πατέρας ποδοσφαιριστή στο νοσοκομείο, μετά από επίθεση οπαδών

Κυρ 01 Νοέ 2015 11:55 498

Στο Νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις πατέρας ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου. Όπως καταγγέλθηκε δέχθηκε την επίθεση οπαδών του Άρη Πατρών μετά τη λήξη του αγώνα Άρη - Ατρομήτου στο γήπεδο Ντα Λουζ της Πάτρας.

Η διοίκηση του Ατρομήτου εξέδωσε ήδη ανακοίνωση, αναμένουμε όμως και την απάντηση του Άρη Πατρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου Πατρών έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ του Ατρομήτου Πατρών καταδικάζει την άναδρη & αναίτια επίθεση που δέχθηκε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή της ομάδος μας Γκότση Παναγιώτη μετά το τέλος του παιχνιδιού από πλήθος οπαδών που θέλουν να λέγονται «φίλαθλοι» του Άρη Πατρών.

Από το ξυλοδαρμό αυτό, ο άνθρωπος νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Αγ.Ανδρέας με κακώσεις στο κεφάλι που ευχόμαστε να μην έχουν άσχημες εξελίξεις για την υγεία του!!! Και αναρωτιόμαστε! Πότε επιτέλους θα ικανοποιηθούν αυτά τα άτομα; Μόλις θρηνήσουμε το πρώτο νεκρό;;;

Επειδή ως Ατρόμητος έχουμε μάθει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους & αυτό κάνουμε κάθε φορά οφείλουμε να αναφέρουμε ότι οι παράγοντες και η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του Άρη προσπάθησαν με κάθε τρόπο να συγκρατήσουν το μένος αυτών των ανθρώπων οι οποίοι δεν αντιπροσωπεύουν την ιστορική ομάδα των προσφυγικών Το Δ.Σ του Ατρομήτου Πατρών»

Πηγή: Tromaktiko


Ροή Ειδήσεων