IFmedia

Το γράμμα 7χρονης στον Άγιο Βασίλη που λύγισε το internet

Τρι 08 Δεκ 2015 22:07 657

 

''Το μόνο που θέλω είναι να γυρίσει το σκυλάκι μου. Καλά Χριστούγεννα''. Έχεισυγκινήσει όλο το διαδίκτυο η μικρή Isla Kerr, που το μόνο που ζήτησε για τα Χριστούγεννα είναι να βρεθεί ο τυφλός σκύλος της που έχει χαθεί.

Η μικρή από τη Βοστώνη ψάχνει με μανία τον αγαπημένο της φίλο που έχει χαθεί, αλλά είναι ανάγκη να βρεθεί μιας και είναι τυφλό και χρειάζεται καθημερινή φαρμακευτική αγωγή. ''Αγαπητέ Άγιε Βασίλη, το μόνο που θέλω για τα Χριστούγεννα είναι το σκυλί μου να γυρίσει. Δεν με νοιάζουν τα δώρα, με νοιάζει το σκυλί μου, η Ντόλυ, να έρθει πίσω. Μου λείπει τόσο πολύ και την αγαπώ. Με αγάπη, Isla Kerr, xxxx''.

Η μαμά της Isla, η 32χρονη Vanessa, είπε: ''Είχαμε την Dolly από όταν ήταν 9 εβδομάδων και αυτή και Isla είναι οι καλύτερες φίλες, είναι αχώριστες. Είναι τόσο αναστατωμένη ότι κάποιος την έχει κλέψει και κανείς μας δεν κοιμάται. Είναι τόσο περίεργο συναίσθημα το να μην ξέρουμε πού βρίσκεται. Η ιδέα για το γράμμα ήταν της Isla. Ελπίζω να σκεφτούν πως ένα μικρό κορίτσι θέλει το σκυλάκι της πίσω στο σπίτι για τα Χριστούγεννα''.

Πηγή: Dailymail

 


Ροή Ειδήσεων