IFmedia

Απίστευτο και όμως ελληνικό! Νικητής στα καλλιστεία…68χρονος!

Τρι 24 Φεβ 2015 15:32 174

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει στα καλλιστεία να λαμβάνουν μέρος ψηλόλιγνες, όμορφες κοπέλες, που να μην ξεπερνούν την ηλικία των 25 ετών, όμως χθες έγινε η ανατροπή στην Λάρισα Μετά από πρωτοβουλία του πρώην ναυτικού, Γρηγόρη Ντάφη, που εμπνέυστηκε το διαγωνισμό από παλαιότερο ταξίδι του στη Βενεζουέλα, διοργανώθηκαν χθες τα πιο πρωτότυπα καλλιστεία στον Αγιόκαμπο. Μάλιστα, νικητής αναδείχθηκε ο 68χρονος, Γιώργος Ζάκας.

Ο 68χρονος Γιώργος κέρδισε 150€ και η εικόνα του κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο των social media.

Ο πρωτότυπος για τα τοπικά δεδομένα διαγωνισμός για ηλικιωμένους άνω των 65, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών ενώ οι συμμετέχοντες αψήφησαν τον βροχερό καιρό και το τσουχτερό κρύο και πήραν μέρος στα καλλιστεία που στέφθηκαν με επιτυχία.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκε ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες, σαγιονάρες και… μπρατσάκια. Στη δε σχετική ανακοίνωση για τα καλλιστεία τονιζόταν:

“Σας επισημαίνουμε, ότι διά κάθε ατυχές ενδεχόμενο, μιας και οι συμμετέχοντες θα είναι ηλικιωμένοι, η ασφάλειά τους είναι δεδομένη. Το Κέντρο Υγείας Αγιάς και τα ασθενοφόρα του, όπως πάντα, επαγρυπνούν και καλύπτουν σε περιστατικά όλο τον Δήμο Αγιάς”.

Δείτε τον νικητή, όπως τον παρουσίασε ο φωτογράφος του kosmolarisa.gr:


Gallery

Ροή Ειδήσεων