IFmedia

Το Σάββατο στις 18:00 η παρουσίαση του βιβλίου του Θεοδόση Στεφανάκη

Πεμ 02 Ιούν 2016 19:10 783

Το Σάββατο 4 Ιουνίου  θα παρουσιαστεί στα εκπαιδευτήρια «Ροδίων Παιδεία» το βιβλίο του Θεοδόση Στεφανάκη, που εκδίδει η ΕΠΣΔ για τα ερασιτεχνικά σωματεία

Το ερχόμενο Σάββατο στις 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία» η εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου με τίτλο «Διοίκηση και Οργάνωση Αθλητικού Σωματείου», το οποίο έχει συγγράψει ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔ Θεοδόσης Στεφανάκης και εκδίδει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου καταρχήν για τα σωματεία της δύναμής της.

 

 Στις σελίδες του βιβλίου αναλύονται με κάθε λεπτομέρεια θέματα ζωτικής σημασίας για την επιβίωση και τη σωστή λειτουργία των ερασιτεχνών σωματείων μέσα σ’ ένα ολοένα και πιο πολύπλοκο, σύνθετο και ανταγωνιστικό περιβάλλον, με πλήθος πρακτικών παραδειγμάτων και οδηγιών για την σωστή αντιμετώπιση ζητημάτων νομικής, φορολογικής, λογιστικής και οργανωτικής φύσεως. Ταυτόχρονα, ο συγγραφέας εμβαθύνει στον ιστορικό και κοινωνικό ρόλο που διαδραματίζουν οι σύλλογοι.

 

Έχοντας ανατρέξει στη διεθνή και την ελληνική βιβλιογραφία και αξιοποιώντας την πλούσια επαγγελματική και παραγοντική εμπειρία του, ο Θεοδόσης Στεφανάκης φιλοδοξεί να χαρίσει στα σωματεία, μέσω της ΕΠΣΔ, έναν πολύτιμο οδηγό, καλύπτοντας με τον τρόπο του ένα μεγάλο κενό που υφίσταται όχι μόνο στα Δωδεκάνησα, αλλά και πανελλαδικά, όπως μαρτυρά το ενδιαφέρον της ΕΠΟ να αναλάβει την επανεκτύπωση του βιβλίου και τη διανομή του σε όλα ανεξαιρέτως τα ερασιτεχνικά σωματεία της χώρας. Η τελική απόφαση θα ληφθεί στην επόμενη συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.

 

Σε πρώτη φάση, από ένα βιβλίο θα λάβει το καθ’ ένα από τα σωματεία της ΕΠΣΔ, ενώ δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο, η διοργανώτρια αποφάσισε να διαθέσει τα υπόλοιπα προς πώληση στην τιμή των 5 ευρώ, ώστε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να αποδοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Στην εκδήλωση του Σαββάτου έχουν προσκληθεί οι παράγοντες των ομάδων και εκπρόσωποι επαγγελματικών φορέων, ενώ ιδιαίτερη νότα θα δώσουν οι καλεσμένοι που θα το προλογίσουν και θα το  παρουσιάσουν στο κοινό.  

 

Είναι ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, ο γνωστός δικηγόρος, συγγραφέας και πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔ και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιώργος Στράτος, ο πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Διακοφώτης, ο γενικός διευθυντής των εκπαιδευτηρίων «Ροδίων Παιδεία» Κυριάκος Κυριακούλης, καθώς και ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νεολαίας και Αθλητισμού Στέργος Παρδαλός, ο οποίος στήριξε εξ αρχής την όλη προσπάθεια.

 

 


Gallery

Ροή Ειδήσεων
Ρόδος : Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή γνωστός d.j του νησιού
12310 Τετ 03 Αύγ 2016 14:37
Δημήτρης Λιμπέρης: Ο πιο μικρός και επιτυχημένος μπαρμπέρης στην Ελλάδα
11003 Δευ 25 Ιούλ 2016 17:22
ΡΟΔΟΣ-ΤΩΡΑ! Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Ψαροπούλα. (φωτογραφίες)
5229 Πεμ 04 Αύγ 2016 16:36
Kαλό παράδεισο Κωνσταντίνε-Άγγελε! Γεννήθηκε ήρωας, έφυγε….σαν ήρωας!
4605 Παρ 29 Ιούλ 2016 14:20
ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ ! Φωτιά πολύ κοντά σε εγκαταστάσεις αντιπροσωπείας αυτοκινήτων.Μυστήριο πλέων αποτελεί το γεγονός με τις φωτιές στη συγκεκριμένη περιοχή
4183 Τρι 02 Αύγ 2016 15:03
Μεσονύχτιο θρίλερ στο Νοσοκομείο της Ρόδου! Γενική σύρραξη μεταξύ αθίγγανων και ταξιτζήδων Στο «κόκκινο» οι αστυνομικές δυνάμεις. του νησιού – ifmedia.gr
4106 Τετ 27 Ιούλ 2016 11:25
Μπράβο παλικάρι μου! Πρώτος, στον τελικό των κρίκων ο Πετρούνιας!
3698 Δευ 08 Αύγ 2016 12:32
Τροχαίο ατύχημα πριν λίγο στη Λάρδο (φωτογραφίες)
2775 Τετ 13 Ιούλ 2016 12:19