IFmedia

if media: Πρεμιέρα για Ροδίτη ηθοποιό σήμερα στο «Μπρούσκο»

Fri 06 May 2016 15:59 8162

Η δραματική, κοινωνική σειρά που ως στόχο έχει να δείξει πως η αγάπη μπορεί να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο συνεχίστηκε με συναρπαστικά επεισόδια και αυτή την εβδομάδα.

Οι ιστορίες που βασίζονται στην πραγματική αγάπη, την ζήλια, την έχθρα τα συμφέροντα, τον πόνο και την εγκατάλειψη θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες.

Το σημερινό επεισόδιο όμως κρύβει ακόμη μια έκπληξη όσον αφορά τους νεοεμφανιζόμενους ηθοποιούς στη πετυχημένη σειρά.

Σήμερα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του if media θα  εισβάλει στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 ο Αλκιβιάδης τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Ροδίτης ηθοποιός Μανώλης Κλωνάρης. Ο Αλκιβιάδης είναι παλιός γνώριμος του Σήφη, μιας και ήταν συμμαθητές, αλλά και γιατί οι γονείς τους είναι οικογενειακοί φίλοι πολλά χρόνια. Ως δικηγόρος, μάλιστα, θα εμπλακεί και με τον Διαμαντή, μιας και θα τον εκπροσωπήσει στη δίκη του, που θα δούμε στα προσεχή επεισόδια.

Τον πετυχημένο Ροδίτη ηθοποιό αυτή την εποχή θα τον συναντήσετε στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς Μέλινα Μερκούρη, στην παράσταση «Γκάμπυ».

Στο «Μπρούσκο» όμως θα εισβάλει σήμερα και η ηθοποιός Φιόνα Γεωργιάδη που, η οποία θα υποδύεται την Άλκηστη. Την όμορφη Φιόνα θα ερωτευθεί ο Σήφης, ο οποίος θα νιώσει πρωτόγνωρα συναισθήματα. Οι δυο τους θα αναπτύξουν μία ιδιαίτερη σχέση, όμως θα αντιμετωπίσουν πολλά εμπόδια αφού η «Άλκηστης» είναι παντρεμένη με τον Αλκιβιάδη,

 If media

 


Gallery

Ροή Ειδήσεων