IFmedia

Κώστας Σαμιωτάκης: Γιατί κατέθεσα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων

Sat 23 Apr 2016 19:03 435

23 ολόκληρα χρόνια βρίσκομαι στο τιμόνι του ενημερωτικού τμήματος και του προγράμματος του ιστορικού πλέον ραδιοφώνου της πόλης μας. 23 χρόνια τώρα οικοδομήσαμε μεταξύ μας μια σχέση εμπιστοσύνης βασισμένη στην ειλικρίνεια, την αλήθεια, την ελευθερία διαλόγου. Εμείς από την μεριά του μικροφώνου και εσείς από την μεριά του ραδιοφώνου. Εμείς οι εργαζόμενοι στον ΠΑΛΜΟ και εσείς οι ακροατές μας.

Θέλω πρώτα απ’όλα να σας διαβεβαιώσω ότι η λειτουργία του πρώτου ενημερωτικού ραδιοφώνου της πόλης συνεχίζεται όσο θα βρίσκομαι στο μικρόφωνο δυναμικά και απρόσκοπτα.
Αυτό συμβαίνει γιατί τόσο εγώ όσο και οι συνάδελφοι μου, συναγωνιστές και συνοδοιπόροι αγαπάμε την δουλειά μας, καταθέτουμε καθημερινά την ψυχή, την εμπειρία, την γνώση μας.
Η Δέσποινα, η Μαρία, η Σπυριδούλα, ο Κώστας, ο Δημήτρης, η Μαρία, ο Νεκτάριος και όλοι οι άλλοι, αντιλαμβάνονται το ραδιόφωνο σαν το σπίτι τους. Είναι τα δεύτερο σπίτι μας.

Την Παρασκευή συζητήθηκε στο Ειρηνοδικείο η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσα προκειμένου έστω και την ύστατη στιγμή να αναλάβω ξανά την διαχείριση του σταθμού.

Σας διαβεβαιώνω ότι παραχώρησα την διαχείριση του σταθμού αλλά και ένα μεγάλο μέρος του εταιρικού μου μεριδίου πέρυσι τον Αύγουστο χωρίς να πάρω ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ελπίζοντας ότι ο σταθμός θα πήγαινε μπροστά, θα άνοιγε νέους δρόμους κα θα έλυνε και κάποια προβλήματα ρευστότητας που φυσιολογικά αντιμετώπιζε όπως όλες οι επιχειρήσεις αυτή την εποχή.
Δυστυχώς παρά την δωρεάν και γενναιόδωρη παραχώρηση από μέρους μου οι ελπίδες διαψεύστηκαν παταγωδώς. Γι’αυτό ζητώ πίσω από τους αποτυχόντες την εκ νέου παραχώρηση της διαχείρισης και την ευκαιρία να προσπαθήσουμε εμείς που ξέρουμε την δουλειά.

Τα ασφαλιστικά μέτρα δεν στρέφονται εναντίον κανενός προσώπου, δεν έχουν κανένα προσωπικό χαρακτήρα. Είναι ασφαλιστικά μέτρα υπέρ της αλήθειας, υπέρ του ραδιοφώνου, υπέρ της αντικειμενικής ενημέρωσης, υπέρ της ποιότητας, της ελευθερίας του λόγου, της αντικειμενικότητας, υπέρ της ιστορίας, του ονόματος και της καλής φήμης ενός ιστορικού ραδιοφώνου, του πρώτου ενημερωτικού ραδιοφώνου της Ρόδου. Και αυτό είναι ο ΠΑΛΜΟΣ στους 99,5. Και ο ΠΑΛΜΟΣ είναι οι εργαζόμενοι και τίποτα άλλο.

Να διευκρινίσω ότι στην επιχείρηση Κ.Σαμιωτάκης και Σία Ε.Ε. δηλαδή στον ΠΑΛΜΟ ομόρρυθμος εταίρος εξακολουθώ να είμαι εγώ, έχοντας όλη την ευθύνη για τις πράξεις, τα λάθη και τις παραλήψεις του διαχειριστή ετερόρρυθμου εταίρου που είναι η Κική Παυλή ΑΕ η οποία εκπροσωπείται από την κα Κική Παυλή. Καταλήγοντας θέλω να κάνω γνωστό ότι η μοναδική συνεταίρος μου σύμφωνα με τον νόμο και το καταστατικό της εταιρείας είναι η αξιότιμη κα Κική Παυλή και κανείς άλλος.

Πληροφορούμαι ότι κυκλοφορούν κάποιοι που διατείνονται ότι είναι ιδιοκτήτες του σταθμού, δέχονται εργαζόμενους στο γραφείο τους, κάπου σε κάποιες υπηρεσίες του Δήμου και διαπραγματεύονται τις τύχες του σταθμού χωρίς να έχουν καμιά σχέση με αυτόν και χωρίς να έχουν εξουσιοδοτηθεί από κανένα.
Με το χέρι στην καρδιά με όλο το σεβασμό αλλά και με πάθος για την επικοινωνία και το ραδιόφωνο…
Ειλικρινά δικός σας
Κώστας Σαμιωτάκης


Ροή Ειδήσεων