IFmedia

ΠΟΥ πήγε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ οοεέεoo;;; (Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου)

Thu 24 Sep 2015 11:21 295

Κατηφορίζοντας καθημερινά την οδό Αλεξ.Παπάγου περίπου στη μέση και μέσα από μια όαση διαπερνά το μάτι μου στην γαλανόλευκη που κυματίζει στο πιο ψήλο σημείο του παλατιού.

Εδώ και τρεις μέρες όμως η γαλανόλευκη εξαφανίστηκε ως δια μαγείας. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες καταστηματαρχών επί της οδού Παπάγου και Τάρπον Σπρίνγκς η Ελληνική σημαία τις τελευταίες μέρες ανεμοδερνόταν από την σφοδρή κακοκαιρία με αποτέλεσμα να σκιστεί και να πέσει…

 Άλλες μαρτυρίες φέρουν την γαλανόλευκη να έχει «κατέβει» από δυο άγνωστους άνδρες.  Εν πάση περιπτώσει δεν θα μπούμε στη διαδικασία της έρευνας το πως αφαιρέθηκε αλλά σαφώς και θα δώσουμε ιδιαίτερη βάση στην αποκατάσταση της σημερινής κατάστασης.

Κύριε αρμόδιε αντιδήμαρχε αλλά και λοιποί εμπλεκόμενοι φορείς ως Έλληνες πολίτες αλλά και ως πολίτες που αγαπάμε και σεβόμαστε την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας περιμένουμε την άμεση αντίδραση σας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κωνσταντίνος Τύρελης. ifmedia

Υ.Γ. Και μην βάλετε πάλι καμιά σημαία σαν αυτές που κρατάνε τα παιδάκια στην παρέλαση. Η Ελληνική σημαία και ειδικά σε αυτό το σημείο πρέπει να «βγάζει μάτι». Πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που θα βλέπει ο επισκέπτης από το κρουαζιερόπλοιο.


Ροή Ειδήσεων