IFmedia

Ρόδος: Άνδρας κυκλοφορεί ολόγυμνος στο κέντρο της πόλης

Sat 21 Mar 2015 16:04 3299

Άφωνοι έμειναν πριν λίγο όσοι περνούσαν την οδό Αλεξάνδρου Διάκου, αφού ανάμεσα τους κυκλοφορούσε ολόγυμνος ένας ψηλόσωμος άνδρας.

Ο άνδρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους εμφανίστηκε στους δρόμους  της πόλης χωρίς να φορά εσώρουχα και κατευθυνόταν  από την από την Αλεξάνδρου Διάκου προς την Ακτή Μιαούλη. Κάποια στιγμή έστριψε και κατέβηκε την οδό Γρίβα.  

Για το συμβάν ενημερώθηκε άμεσα η Αστυνομία και η ομάδα Ο.Π.Κ.Ε τον εντόπισε αμέσως στην διασταύρωση 28ης Οκτωβρίου και Γρίβα.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Αμέσως ειδοποιήθηκε το Α.Τ. και μετά από λίγο έφτασε στο σημείο ένα περιπολικό με τους αστυνομικούς να έχουν φέρει κουβέρτα για να καλύψει ο ψηλόσωμος άνδρας το κορμί του και να μπει στο περιπολικό για να οδηγηθεί στο Α.Τ. για τα περαιτέρω.   

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του if media που βρέθηκε άμεσα στο περιστατικό ο άνδρας είναι Έλληνας και κάτοικος της οδού Ορφανίδου.   

Το θέμα πάντως σόκαρε τους πολίτες, οι οποίοι άλλωστε και ειδοποίησαν τις Αρχές, καθώς παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατεί υπήρχε αρκετός κόσμος στους δρόμους της πόλης.

IF media


Ροή Ειδήσεων