IFmedia

Τζούλια Αλεξανδράτου και Λίντσι Λόχαν ξεμαλλιάστηκαν στη Μύκονο!

Thu 08 Sep 2016 09:13 15879

Παραλίγο να πισατούνσ τα χέρια η Τζούλια Αλεξανδράτου και ηΛίντσι Λόχαν που έχουν κατασκηνώσει στη Μύκονο!

Οι δύο celebrities - η εγχωρια και η international - βρέθηκαν σε γνωτσό παραλιακό κλαμπ, ταυτόχρονα. Σύμφωνα με τη τζούλια, που μίλησε στην Espresso, όλα άρχισαν όταν η Λόχαν αναγνώρισε την τζούλια και άρχισε να την βινετοσκοπεί με το κινητό της. 

Η Τζούλια έκανε και αυτή το ίδιο αλλά, όταν η Λόχαν την πήρε χαμπάρι, έγινε έξαλλη, πλησίασε τη δική μας και της άρπαξε το κινητό. 

Η Τζούλια αντέδρασε με τον ίδιο τρόπο, αρπάζοντας το κινητό της Λίντσι και ο καυβγάς ανάμεσα στις δύο γυναίκες φούντωσε. 

Αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι Αλεξανδράτου και Λόχαν αντάλλαξαν βαριές κουβέντες στα γαλλικά και παραλίγο να πέσει... ξεμάλλιασμα, επειδή η Λίντσι δεν ήθελε να επιστρέψει το κινητό της Τζούλιας. 

Τη λύση έδωσαν δύο σωματοφυλάκες που ακολουθούσαν την ηθοποιό- μπήκαν στη μέση και τις χώρισαν, προτού το επεισόδιο "χοντρύνει" περισσότερο. 

Αφού τελικά τα κινητά επιστράφηκαν στις κατόχους τους, η Λόχαν έφυγε από το μαγαζί και η Τζούλια παρέμεινε στο κλαμπ και συνέχισε την διασκέδασή της, μαζί με τον Αγάπη Μόνο. 

 

Καλά; Δεν βρέθηκε κάποιος να τις βιντεοσκοπήσει με το κινητό του;;; 


Ροή Ειδήσεων